Skip to content

Lentokoneet ja simulaattorit

Malmin Ilmailukerho tarjoaa käyttöösi kattavan valikoiman lentokoneita –  lentäjiemme käytössä on kolme kerhon omistamaa lentokonetta ja muuta kalustoa yhteistyössä muiden Malmilla toimivien kerhojen ja tahojen kanssa. Kerhon omaan kalustoon kuuluu yksi nelipaikkainen Cessna 172-tyyppinen lentokone – taloudellisella ja hiljaisella dieselmoottorilla varustettu uudenkarhea OH-SRH ja kaksipaikkainen Cessna 152 Aerobat -tyyppinen OH-COX jolla on mahdollista tutustua myös taitolennon mielenkiintoiseen maailmaan mikäli vauhti ja G-voimat sattuvat kiinnostamaan sinua.

Kesällä 2013 jäsenten käyttöön on tullut nelipaikkainen Diamond DA40 TDI -lentokone, jossa on Garmin G1000-avioniikka.

Cessna 172 OH-CTL on siirtynyt Vesilentokerho ry:n omistukseen.

Huikea määrä ihmisiä on saanut “Tango Liman” kautta kosketuksen ilmailuun ja moni siinä samalla ilmailukärpäsen pureman. Huimat yli 15000 lentotuntia lentänyt työjuhta edustaa maailman yleisintä pienkonetyyppiä joka on käytössä joka puolella maailmaa, eikä syyttä. Tämä ei ehkä ole markkinoiden nopein tai kaunein lentokone, mutta konetyypin huikea suosio on osoitus sen soveltuvuudesta moneen, lentämisen riemun jakamisesta ystävien kesken aina Lapin valloitukseen tai Saarenmaan kesästä nauttimiseen.

Simulaattoritoiminnasta uutta puhtia kerhotoimintaan!

Nykyisin tärkeä osa kerhon toimintaa on myös rakentamamme lentosimulaattori josta olemme erityisen ylpeitä. Simulaattori tarjoaa lentäjille erinomaisen työkalun kehittää taitojaan, mutta mikä tärkeintä, se on kerhomme nuorisotyön selkäranka ja myös erinomainen tapa esitellä mielenkiintoista harrastustamme ystäville ja sukulaisille. Simulaattori on Malmin Ilmailukerhon jäsenten vapaassa käytössä, muu kalusto taas kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan.