Skip to content

2009 Hallitus kokoontui viimeistä kertaa

Kerhomme vuoden 2009 hallitus piti näillänäkymin viimeisen kokouksensa 7.12. Paikalla olivat myös vuoden 2010 hallituksen uudet jäsenet. Juoksevien asioiden lisäksi käsiteltiin laajasti myös kalustoasioita ja jatkokuvioita epäonnistuneen jäsenlainakuvion jälkeen.

Hallitus linjasi kaluston ostossa otettavan nyt pieni hengähdys paussi ja samalla kerätä kerhon rahoitusosuutta hieman suuremmaksi. Samalla päästään näkemään kerhon jäsenkehitys ja ennen kaikkea lentotuntien kehittyninen vuonna 2010. Todettiin myös koneiden hintojen mahdollisesti laskevan edelleen dollari kurssin mahdolisesti edelleen laskiessa sekä tavoittelemame konetyypin vuosimallien “ikääntyessä”. Yhtenä tavoitteenahan on ollut hankkia kerholle G1000 mittari varustuksella oleva kone. Hallituksen keskusteluissa käytiin läpi myös pankkilaina mahdollisuutta, sekä todettiin jäsenlaina määrän todennäköisesti kasvavan kun aikaa on käytettävissä ensikerralla enemmän. Konehankinnastahan tullaan sitten aikanaan järjestämään jäsenkokous.

Henkilökohtaisesti toivon vuoden 2010 hallitukselle innostunutta , työntäyteistä kautta edelleen kehittää kerhoamme. Samalla haluan näin julkisesti kiittää vuoden 2008 ja vuoden 2009 hallitustyössä mukana olleita. Teidän kanssa on ollut hienoa työskennellä!

Marko Einamo

Aihe: Jäsenuutiset.