Skip to content

Lentokesän 2011 kuvakatselmus

Malmin Ilmailukerhon kalusto on jälleen ollut mielenkiintoisissa kohteissa ja ikimuistoisilla lennoilla tänäkin kesänä. Vaikka syksy hönkii päälle kiihtyvällä tahdilla ei ole syytä vaipua masennukseen, vaan kerätä kasaan kesän 2011 lentokuvat ja saapua kerhohuoneelle lauantaina 22.10.2011 klo 11 alkaen muistelemaan mennyttä lentokesää. Ideana on, että kukin saa vapaasti esitellä omia otoksiaan. Erityisen mukavaa olisi kuulla myös pienimuotoisia matkakertomuksia varsinkin etäisimmistä kohteista.

Ja vaikka kesältä ei olisikaan kuvia näytettävänä, niin on äärimmäisen suositeltavaa tulla keräämään ideoita ensi kesän seikkailuihin! 🙂

Ota siis kuvat (tai miksei vaikka valmis PPT-esitys, jos sellaisen ehdit/viitsit vääntää) muistitikulla, CD:llä tai laita johonkin verkkoon katselua varten. Pidetään kahvipannu kuumana samalla kun kuvat pyörivät kerhohuoneen TV:ssä. Tervetuloa!

Aihe: Jäsenuutiset, Tapahtumat.