Skip to content

IHQ-piloteille risuja

Ennen lentoa tehtäviin tarkastuksiin kuuluu polttoainemäärän toteaminen. Se tapahtuu mittatikulla, joka säilytetään koneessa.

On käynyt ilmi että kyseinen Diamondin valmistama puuesine on ollut kateissa useamman viikon. Kalustotiimi ei ole saanut ilmoitusta mittatikun puuttumisesta. Ensimmäisen pilotin olisi pitänyt huomata ja todeta tilanne, ja olla myös edelliseen pilottiin yhteydessä. Sekä tietysti informoida kalustoa (kaikki vikailmoitukset sähköpostitse kalusto@mik.fi – tieto tavoittaa tällöin kaikki kalustovastaavat) ja päivittää puute vikataululle.

Edellytämme kaluston käytössä ehdotonta huolellisuutta. Koneen varusteita ei saa hukata.

Lisäksi on havaittu, että vetoaisa ei myöskään tunnu löytävän tietään lennon ajaksi omalle paikalleen koneen tavaratilaan, mitään syytä sen jättämiseen irralleen hallin lattialle tai seinustalle ei ole, varsinkin kun koneen matkatavaraverkko on asennettu ja paikallaan.

Tilaamme toki uuden mittatikun, toimitusaika oletettavasti joskus kevättalvella.

PJ

Aihe: Jäsenuutiset, Kalusto.