Skip to content

Koronavirusohjeistus

20200319_182411 (2)Koronavirusepidemia aiheuttaa muutoksia kerhon toimintamalleihin.

Kerhohuoneella kokoontumisia tulee välttää. Kerhohuonetta voi kuitenkin käyttää entiseen tapaan esimerkiksi lennonsuunnitteluun ja simulaattoriharjoitteluun. Suosittelemme, että käsien pesuun kiinnitetään erityistä huomiota. Kerhohuoneella ei ole juoksevaa vettä, ja lähin käsienpesupaikka löytyy hallin puolelta wc-tiloista.

EDIT 26.3.2020: Kerhon headsetit sijaitsevat nyt kerhotiloissa keskimmäisessä kaapissa – pelastusliivikaapista yksi vasemmalle. Palautathan headsetin siististi takaisin kaappiin käytön jälkeen!

Lentäessänne kerhon kalustolla suosittelemme omien headsettien käyttöä. Jokaisessa  lentokoneessa on turvavöiden, ohjainten ja muiden hallintalaitteiden puhdistusvälineet. Jokaisesta koneesta löytyy pullo puhdistusainetta ja rulla paperia. Puhdistusvälineet tulee pitää koneessa. Puhdistusainepullot näkyvät oheisessa kuvassa. Käytetyt paperit tulee laittaa IHQ:n pysäköintiruudun takana olevan varustelaatikon sisältä löytyvään siniseen jäteämpäriin, joka on myös oheisessa kuvassa. Pinnat on hyvä puhdistaa ja kädet pestä sekä ennen lentoa että lennon jälkeen. Sama ohje koskee myös simulaattoria ja käytetyt paperit tulee laittaa kerhohuoneen roskikseen.

Ilmoitathan kalustovastavalle, mikäli huomaat koneen puhdistusvälineissä puutteita. Puhdistusainetta ei tule käyttää OH-STL:n Garmin G1000 -näyttöihin.

Laajojen matkustusrajoitteiden vuoksi kerhon kalustolla saa lentää toistaiseksi vain Suomen alueella. Tämän tarkoituksena on estää kaluston jääminen jumiin ulkomaille.

Koulutustoiminta jatkuu toistaiseksi normaaliin tapaan.

Aihe: Jäsenuutiset, Kalusto.