Skip to content

Yölentoteoriakurssi maksutta jäsenille

WhatsApp Image 2020-10-08 at 22.34.05

Yölentokausi on taas päässyt alkuunsa. MIK järjestää tänäkin syksynä jäsenilleen veloituksettoman yölentoteoriakurssin. Nyt on siis hyvä mahdollisuus hankkia lupakirjaan yölentokelpoisuus, mikäli se vielä puuttuu. Jos sinulla on jo yölentokelpuutus, olet tervetullut kurssille kertaamaan yölennon teoriaa.

Kurssi koostuu seitsemästä teoriatunnista, jotka järjestetään Google Meetissä sunnuntaina 1.11. kello 11-19. Tämän lisäksi kurssiin kuuluu teoriakoe, joka järjestetään pienryhmissä kerhohuoneella arki-iltoina marraskuun alussa. Koepäivät ilmoitetaa myöhemmin.

Ehtona teoriatodistuksen saamiselle on, että myös lento-osuus suoritetaan MIK:ssä.

Ilmoittauduthan kurssille viimeistään 28.10. mutta mieluiten mahdollisimman pian. Kurssin järjestelyihin saattaa tulla muuttuvan koronatilanteen vuoksi muutoksia. Ilmoittautuminen oheisesta linkistä:

https://forms.gle/uWLwpi7ikqVSDiFj6

Yölentokurssin lento-osuus koostuu vähintään viidestä lentotunnista, joihin sisältyy yksi yksinlento. Lisäksi vaaditaan kolme tuntia perusmittarilentoja, mikäli lentopäiväkirjasta ne vielä puuttuvat. Yölentokelpuutuksen saaminen ei vaadi lentokoetta.

PÄIVITYS: Teoriat järjestetää Google Meetin avulla. Liitythän kokoukseen viimeistään 15 minuuttia ennen oppitunnin alkua. Koepäivät hajautetaan ja ilmoitetaa ilmoittautuneiden sähköposteihin.

Aihe: Jäsenuutiset, Koulutus.