Skip to content

Tervetuloa Malmin ilmailukerhoon! Liity nyt jäseneksemme!

Kiva, kun olet eksynyt Malmin ilmailukerhon nettisivuille.

Jos olet aina haaveillut lentolupakirjasta tai olet kenties jo kokenut pilotti, niin olet aivan oikeassa paikassa. Meillä voit suorittaa LAPL- tai PPL-lupakirjat loistavien opettajien ohjaksissa.

TÄSTÄ klikkaamalla pääset lähettämään jäsenhakemuksen.

Yhdistyksemme hieno kalusto (Diamond DA40NG ja DA20) sijaitsee Nummelan lentokentällä (EFNU). Kalustomme on ympärivuotisesti jäsentemme käytössä!

Jäsenenämme saat lisäksi käyttää yhdistyksemme DA40-simulaattoria täysin ilmaiseksi!

Tervetuloa iloiseen ilmailujoukkioomme!

Aihe: Uncategorized.

Hyvää alkanutta lentovuotta 2024!

Hei ja mukavaa alkanutta vuotta!

Tehdään tästä vuodesta erityisen mukava ja lennokas! Jäsenemme saavat vuokrata kalustoamme ympäri vuoden ja saada näin tuntumaa myös talviseen operointiin.

Talvella ilmailussa on omanlaisiaan haasteita ja aikaa talvioperointiin pitää varata kesäoperaatioita enemmän. Koneiden huolellinen lämmitys ja lämmityskäyttö ovat erityisen tärkeitä. Myös maaoperoinnissa tulee erilaisia haasteita ja näin ollen varovaisuutta pitää olla.

Yhdessä hyvä tulee ja siksi esimerkiksi näitä talvisia vinkkejä on hyvä jakaa porukalla. Tervetuloa lentoporukkaamme!

Jos et ole vielä jäsenemme, niin klikkaa TÄSTÄ ja tule nauttimaan meistä mukavista kanssailmailijoista ja hienosta kalustostamme.

Tervetuloa 2024!

Aihe: Uncategorized.

Syyskokous valitsi uuden hallituksen vuodelle 2024

Kiitos kaikille jäsenillemme kuluneesta vuodesta. Kausi oli erittäin aktiivinen ja koneet ovat toimineet hienosti. Toki vuotta on edelleenkin jäljellä, mutta syksyn ja alkutalven säät yleensä rajoittavat ilmailua.
Koneet ovat toki rivissä ja vakuutuksissa läpi talven!

Syyskokous valitsi kokouksessaan uuden puheenjohtajan ja hallituksen ensi vuodelle. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Aleksi Pöytäkangas. Vuoden 2024 hallitukseen valittiin:

Ville Karhunen, Tommi Satama, Mika Salo, Rami Sadik, Oskar Luukka, Dina Podgorica, Johan Stude, Jani Grundström, Mika Järvenpää ja Jouni Pyhäjärvi

Lisäksi yhdistyksemme edustaja Aleksi Pöytäkangas on valittu myös Nummelan lentokenttäyhdistyksen hallitukseen. Pidetään lippua korkealla uudessa lentoympäristössämme.

Mukavaa alkavaa talvea ja nautitaan ilmailusta!

Aihe: Uncategorized.