Skip to content

Reply To: Lentokimppoja Eurooppaan ensi kesänä !

Malmin Ilmailukerho ry Forums Keskustelu Lentokimppoja Eurooppaan ensi kesänä ! Reply To: Lentokimppoja Eurooppaan ensi kesänä !

#10173
Niko Ikonen
Keymaster

Hei,

reissu alkoi muotoutumaan tarkemmin. Kone lennetään 27.6. alkaen minun ja Törmäsen toimesta Nizzaan, jossa avaimet vaihtavat omistajaansa 3.7. Koska Ruotsi on jo melko nähty ideanamme oli lentää 1 välilaskulla Bremenin suunnille, joka vaatii sen verran polttoainetta että koneeseen mahtuu vain 2 henkeä. Toki jos innokkuutta jollain on niin asiaa voidaan miettiä

Nizzasta Repo ja Korkiakoski lentävät koneen italian kautta Kroatiaan jossa mukaan hyppää vielä Thomas. He ajelevat koneen sitten sieltä takaisin Suomeen hieman kierrellen. Varaus saattaa olla tällä hetkellä hieman pitkä, mutta mikäli reissu uhkaa lyhentyä niin sitä lyhennetään hyvissä ajoin matkalta.

Mukaan sinällään vielä mahtuisi ainakin keskieuroopan lennoille. Esimerkiksi Bremenin ja Splitin välisillä matkoilla on näillä näkymin vain 2 lentäjä ja kenttiä tiheässä eli polttoainekkaan ei muodosta ongelmaa.

Niko Ikonen

040 827 6955

Aihe: .