Skip to content

Reply To: MEDIKAALI FINNAIRIN LEKURIN KAUTTA

Malmin Ilmailukerho ry Forums Keskustelu MEDIKAALI FINNAIRIN LEKURIN KAUTTA Reply To: MEDIKAALI FINNAIRIN LEKURIN KAUTTA

#10241

Mitä ilmeisemmin tarkoitat ilmailulääkäri Pekka Oksasta. Minulle on kerrottu, että hänen käyttämänsä kiinteistö on otettu muuhun käyttöön ja hän joutui siirtämään vastaanottonsa muualle. Se mitä kerrot hänen tarkastuksestaan pelkästään silmiin katsomalla on perätöntä pötypuhetta, Malminkartanossa oli myös erittäin pätevä ja ripeä hoitaja, joka otti näyteitä sekä verestä että virtsasta ja suoritti myös EKG testin, jonka tuloket Oksanen sitetn tarkasti. On mielestäni vastuutonta levittää tuollaisia valheellisia juoruja ilmailulääkärin toiminnasta. Meillä on ihan riittävästi valelääkäreitä, joiden toimiin on syytä kiinnittää huomiota.

Pekka Oksanen pitää vastaanottoaan Kehä III varrella Flamingossa, mutta koska kiinteistökulut ovat kasvaneet, niin ovat myös medikaalikulut, mutta hän tekee työnsä vastuulliseseti ja ammattitaidolla, joten uskallan suositella häntä edelleen.

Oksasen yhteystiedot:

Contact details. Dr. Pekka Oksanen Diacor (Flamingo) Medical Centre Appointments: tel. +358 9 77508300.

Numeorssa vastaa hyvin asiansa osaava vastaanottohoitaja, joka antaa myös selkeät ajo-ohjeet. Parkkeeraus on muistaakseni neljännessä kerroksessa.

Aihe: .