Skip to content

Reply To: Mitä lentäminen Helsinki-Vantaalta maksaisi MIK:lle

Malmin Ilmailukerho ry Forums Keskustelu Mitä lentäminen Helsinki-Vantaalta maksaisi MIK:lle Reply To: Mitä lentäminen Helsinki-Vantaalta maksaisi MIK:lle

#10335
Miika Asunta
Participant

Oheistekstin laatiminen on hankalaa – siitä tulee helposti liian pitkä, ja toisaalta argumentit ovat puolin ja toisin moneen kertaan kuultuja. Jotain uutta pitäisi löytää, mutta mitä?

* Valoisuusnäkökohta on hyvä. Yölentokelpuutuksesta huolimatta moni lentää mieluiten valoisan aikaan, laskukierrostakin. Tosin tässä on tornin aukioloajoillakin paljon merkitystä.

* Helsinki-Vantaalta puretaan hangaareja uusien terminaalien tieltä. Näille olisi voinut ajatella olevan vielä käyttöä. Voisiko joku vahvistaa suullisesti saamani tiedon siitä, että hallitilaa löytyy hintaan 500e / vrk.

* Onko todella totta, että Helsinki-Vantaan kausikortteja ei saa enää? Tämän vuoden hinnastosta ne puuttuvat, mutta olisiko kuitenkin vain unohtunut Finavian C-sarjan tiedotteesta. Mikä on todellinen hinta yhdelle laskeutumiselle?

* Voisimmeko ajatella luopuvamme sunnuntaisin (juhlapäivien lisäksi) laskukierroslentämisestä ja tornin aukiolosta Malmilla, jos saisimme muille viikonpäiville palvelua klo 22 ja laskevalle liikenteelle klo 23 asti?

* Muita ideoita?

Aihe: .