Skip to content

Reply To: MIK ja SIL-sotku

Malmin Ilmailukerho ry Forums Keskustelu MIK ja SIL-sotku Reply To: MIK ja SIL-sotku

#10376
Miika Asunta
Participant

Mitä tulee itse ylimääräiseen liittokokoukseen, esityslistan mukaan on tarkoitus valita neljä uutta jäsentä eronneiden tilalle ilmailuliiton hallitukseen. Näistä kahden eniten ääniä saaneen toimikausi jatkuu v. 2016 liittokokoukseen asti, ja kahden seuraavaksi eniten ääniä saaneen vuoden 2015 liittokokoukseen asti.

Kokouskutsu, esityslista ja kokouksen menettelytapaohje löytyvät täältä:

http://www.ilmailu.fi/ilmailuliitto/liiton-ylimaarainen-kokous/asiakirjat

Esityslistan kohdassa 7 HALLITUKSEN TÄYDENTÄMINEN

– Ehdotetaan uusia hallituksen jäseniä.

– Ehdokkaan on saatava myös kannatusta.

– Suoritetaan äänestys.

MIK:n edustaja kirjoittaa äänestyslippuun neljän ehdokkaan nimet. (Kokouksen menettelytapaohje lienee geneerinen ja samansisältöinen kaikissa SIL:in kokouksissa – tässä tapauksessa ollaan valitsemassa neljä hallituksen jäsentä, joten äänestyslippuun tulee neljä nimeä).

* * *

Meillä voisi aivan hyvin olla omat ehdokkaat SIL:in hallitukseen, esimerkiksi neljän ehdokkaan lista. Pitää kuitenkin muistaa se, että näitä ehdotettuja nimiä on jonkun toisen kokousedustajan kannatettava, jotta niistä päästäisiin äänestämään.

Uskoisin että ehdokkaille yritetään hakea etukäteen mahdollisimman laajaa kannatusta.

Ehdokkaita ei ole pakko julkaista etukäteen, mutta käytäntö on ollut se, että ehdokkaat voivat halutessaan etukäteen esittäytyä http://www.ilmailu.fi -nettisivuilla.

* * *

En katso tarpeelliseksi yrittää ehdottaa muutoksia kokouksen esityslistaan ja menettelytapaohjeeseen. Joillakin nettifoorumeilla esitetyt monenkirjavat spekulaatiot tulisi jättää huomiotta.

Ylimääräisen kokouksen tarkoitus on vain ja ainoastaan valita uudet jäsenet hallitukseen.

Aihe: .