Skip to content

COX asiaa

 • This topic is empty.
Viewing 6 reply threads
 • Author
  Posts
  • #8841
   Mikko Livola
   Member

   Moi,

   COXissa ei toimi edelleenkään öljynpaineen tunnistin vaan paineet on koko ajan tapissa.

   Lisäksi, COXin vasemman siiven polttoainesäiliön korkki on jossain, lähtiessäni lennolle tsekkasin tankit ja korkkia ei ollut missään. Lento lennettiin lainakorkilla. Nyt COXissa ei ole mitään suojaa vasemmalle tankille. Tiedoksi tämä, jos olet suunnitellut meneväsi lennolle COX:lla.

  • #9507
   Marko Einamo
   Member

   Onko siis kone ollut yön sateessa ilman korkkia vai kone hallissa ! Tälläisessä tilanteessa pitää soittaa kalusto vastaaville tai jos heitä ei kiinni saa niin hallituksen jäsenille kunnes jonkun kiinni saa ja ongelman tiedoitettua eteenpäin. Lisäksi asiasta tulee kirjata tieto kerhon kerhohuoneella olevaan info tauluun ja vielä lähettää sp-viesti kalusto@mik.fi (puhelinsoitto korvaa mailin).

   Tämä keskustelu palsta ei ole aktiivin seurannan alaisena kalusto vastaaville joten tänne ilmoitetut ongelmat jäävät helposti ilman pikaista ratkaisua.

   Lähdetään siitä että kone on ollut hallissa ja tarvitaan vain korkki.

  • #9508
   Marko Einamo
   Member

   Korkki korvattu ilmastointiteippi paikalla ja konetta ollaan siirtämässä platalta Halliin veden poistoon tankista. Korkkia etsitään platalta sekä mahdollista uutta korvaavaa Malmilta.

  • #9509
   Marko Einamo
   Member

   Ilkka Linnamäki ja Jontte hoitivat cox:n tankin kuntoon ja uuden korkin koneeseen. Kiitos ! Koneella voi taas lentää normaalisti.

  • #9510
   Peter Zakrevski
   Participant

   Koska saadaan oljypainemittarin kuntoon?

  • #9511
   Esko Tirronen
   Participant

   COX:n öljynpainemittari oli tilattu hyvissä ajoin JS:ltä perjantain 18.6 50 h huollossa asennettavaksi, mutta kalustotiimistä riippumattomista syistä sitä ei ollut tullut kuten ei myöskään muita tilattuja varaosia. On sovittu, että uusi mittari asennetaan välittömästi sen saavuttua. Nykyinen viallinen mittari näyttää liian suurta öljynpainetta (ts.menee punaiselle).

   Jontte onnistui lauantaina 19.6 saamaan Reino Mollilta uuden korkin COX:n polttoainesäiliöön kadonneen tilalle, joten siltä osin asia on kunnossa.

   T. Kalustotiimi

  • #9512
   Peter Zakrevski
   Participant

   Esko, eilen tarkastuksen yhteydessä huomasin COXissa seuraavaa:

   1. Laturin hihna alkaa olla kulunut, varmaan menee vaihtoon kohta?

   2. Etupyörän ohjaustangon pölysuoja vasemalla on rikki, kannattanee vaihtaa

Viewing 6 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.

Aihe: .