Skip to content

Englannin kielitaitokoe 22.6.

Malmin Ilmailukerho ry Forums Keskustelu Englannin kielitaitokoe 22.6.

 • This topic is empty.
Viewing 12 reply threads
 • Author
  Posts
  • #8840
   Antti Kähönen
   Participant

   PPL-pienryhmälle on sovittu pidettäväksi englannin kielitaitotarkastus ti 22.6. klo 17.00 MIKin kerhohuoneella. Sinne mahtuu kohtuullisessa määrin toki muitakin tarkastusta tarvitsevia. Myös IFR-tason tarkastus kuulemma onnistuu. Kokeen hinta on 50€ ja sen pitää Petri Kauraniemi.

   Jos olet kiinnostunut, laita vastausta tähän viestiin niin nähdään osanottajien kokonaismäärä!

  • #9495
   Tommi Satama
   Participant

   Harmittavasti meni itseltä ohi, mutta jos tiedossa että tuollainen tulossa lähiaikoina niin olen erittäin kiinnostunut.

  • #9496
   Mikko Eerola
   Member

   Myös minulta meni tuo ohi, jos lähiakoina tulossa uusi kielitaitotarkistus olen kinnostunut.

  • #9497
   Miika Asunta
   Participant

   Kielitaitokoe on helppo järjestää omatoimisesti. Suorituksen yhteinen osuus (kuullun ymmärtäminen, luetun ymmärtäminen, fraseologiakoe) vie noin tunnin. Tämän jälkeen on noin varttitunnin mittainen henkilökohtainen haastattelu. Eli 4-5 hengen porukalle tarvitaan reilu kaksi tuntia aikaa.

   Kerhohuoneella on usein muuta toimintaa etenkin keskiviikkoiltaisin ja lauantaisin, joten se ei ole tarpeeksi rauhallinen tila esim. kuullunymmärtämistehtävälle.

   Parempia paikkoja Malmilla ovat SIL-luokka (maksaa 10e / ilta; se varataan ja maksetaan itse suoraan SIL:in toimistosta) tai ravintola Hopealinnun kabinetti.

   Kielitaitotarkastajien yhteystiedot:

   http://www.ilmailuhallinto.fi/files/lth/Toimiluvat_ja_valtuudet/Kielitaitotarkastajalista_11.11.2009.pdf

  • #9498

   Kielitaitokoe tuntuu edulliselle. Itse vuosi sitten maksoin siitä 100 euroa. Onkohan näissä hinnoissa paljonkin tarkastajakohtaista pelivaraa, vai onko tämä vaan kerhohinta? Mielenkiinnosta vaan kyselen.

   Kari

  • #9499
   Sami Qadri
   Participant

   http://www.ilmailuhallinto.fi/kielitaitotarkastukset

   Viranomaismaksut:

   Mikäli lupakirjamerkintä tehdään muun lupakirjatoimenpiteen yhteydessä, esimerkiksi lupakirjan uudelleenkirjoituksen tai muun kelpuutuksen myöntämisen yhteydessä, kielitaitomerkinnästä ei mene tänä vuonna erillistä maksua. Jos kielitaitomerkintää haetaan erikseen ilman muita lupakirjatoimenpiteitä, maksu on 50€. (Peruste: Maksuasetus 1076/2006 kohta 4.2.)


   Kyllä näyttäis tänä vuonna kaikille olevan tuo 50€.

   Sami

  • #9500
   Pietu Pohjalainen
   Participant

   Viranomaismaksu on kaikille sama, mutta kielitaitotarkastajalle maksettava korvaus riippuu siitä sopimuksesta, jonka tarkastettava ja tarkastaja keskenään tekevät.

   t.P

  • #9501

   Kiitos vastauksesta. Täytyykin sitten uusiessa survoutua vaan kerhon kielitaitokokeeseen. 50 euroa ylimääräistä on kuitenkin aika kova hinta.

   Ai niin jos joku kerholainen tarvitsee lainaksi ilmailun radiopuhelinliikenne kirjaa allekirjoittaneelta sellainen löytyy. Pantiksi kirjan hinta sil Shopin hinnaston mukaan, ja pantin saa takaisin kun kirja palaa ehjänä omistajalleen. Tiedustella voi sähköpostilla steelwheel@saunalahti.fi.

   Laina sinänsä on luonnollisesti maksuton. Tuli ostetuksi tuo eepos, ja nyt sen voisi saada tehokkaampaan hyötykäyttöön, jos joku tarvitsee, eikä halua omaksi ostaa.

   Kari Vaittinen

  • #9502
   Jussi Sorsa
   Participant

   olisiko kielitaitokokeeseen osallistujia jos saisin järjestettyä ensiviikoksi?

   Jussi Sorsa

  • #9503
   Tommi Satama
   Participant

   Mulla olis kiinnostusta, onko tietoa miten tohon kannattaa valmistautua kun sen aika koittaa?

  • #9504
   Jussi Sorsa
   Participant

   kävin jo kokeessa, kun ei muita ilmoittautunut. . Perusenglantia jja osaamalla hyvin fraseologian englanniksi, lue esim ketjussa mainittu sil-shopista saatavilla oleva opus . Koe kestää kaksi tuntia ja töitä saa tehdä tosissaan.

  • #9505
   Jussi Sorsa
   Participant

   kävin jo kokeessa, kun ei muita ilmoittautunut. . Perusenglantia jja osaamalla hyvin fraseologian englanniksi, lue esim ketjussa mainittu sil-shopista saatavilla oleva opus . Koe kestää kaksi tuntia ja töitä saa tehdä tosissaan.

  • #9506
   Antti Kähönen
   Participant

   Seuraava tietämäni tarkastuksen ajankohta on to 9.9. klo 15.30. Tarkkaa paikkaa en tiedä, mutta se järjestetään PIKin toimesta. Jos on kiinnostusta, voin infota tarkastajaa.

Viewing 12 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.

Aihe: .