Skip to content

G 1000 SIMUN RAKENTAMINEN

Malmin Ilmailukerho ry Forums Keskustelu G 1000 SIMUN RAKENTAMINEN

 • This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
 • Author
  Posts
  • #9007

   Kerhon puuhapetet ovat perinteiseen tapaan rakentamassa simua uuden ja uljaan G 1000 avioniikan ympärille. Siihen tulee tietääkseni myös entistäkin laajempi näkemäalue.

   Mutta sisaret ja veljet, tämä ei pelkällä pyhällä hengellä synny, vaikka talkoolaisten innostus tuntuukin olevan lähes pohjaton. Se tarvitsee ennnen kaikkea uuden tietokoneen, jossa on rutkasti vääntävä prossa ja joka on suurella tietokapasiteetilla varustettu.

   Tällainen simu tulee olemaan sellaista, jota tuskin yleisilmaiulupuolella on missään nähty. Mik tulee siis olevaan taas kehityksen eturivissä.Lennon harjoittelu ja vaikkapa mittarilennon eri proseduurien hinkkaaminen selkärangan tyveen on näillä keinoilla helppoa. Nappulatekniikka, jota nykyinen lasiputkiavioniikka vaatii oleellisesti enempi kuin vanha peltimittarisysteemi, on kanssa hyvin harjoiteltavissa.

   Se siis vaatii aikaa ja rahaakin. Olen puolestani valmis kantamaan rahallisesti korsia kekoon, jotta puuhapetet saavat matskua. Näyttää jo muutoinkin siltä, että jäsenistössä on potkua osallistua monin eri tavoin talkoolaisten tukemiseen eli kerhon edesauttamiseen. Pannaanpa nyt sanat kiertämään, kaivetaan kuvetta ja muutakin ja kysellään Tuomas Kuosmaselta ja muilta asiaan vihkiytyneiltä, miten voisimme olla mukana.

Viewing 0 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.

Aihe: .