Skip to content

kansallinen > jar

Malmin Ilmailukerho ry Forums Keskustelu kansallinen > jar

 • This topic is empty.
Viewing 2 reply threads
 • Author
  Posts
  • #8939

   Vuosi sitten aloitettiin tohinalla muuttaa kansallisia lupakirjoja Jar-kirjoiksi, määräaika oli noin 2012 maaliskuun lopulle. Nyt määräaikaa lienee jatkettu toistaiseksi. Silti aion lähiaikoina käydä tentissä. Onko jollain kokemuksia tilaisuudesta? Oma mielikuva on: nippu lomakkeita kysymyksillä eri vaihtoehdoilla mappeja apuna käyttäen. Voiko tilaisuuteen jotenkin valmentautua, jotta suorittamisen tuska olisi pienempi?

  • #9817
   Marko Einamo
   Member

   Aikanaa kyseessä oli JAR määräysten eroavaisuus kansalliseen lupakirjaan tentti. Silloin oli olemassa muistaakseni A5 kokoinen vihkonen asiasta.

   Idea. Kerätään opintopiiri kasaan ja kokoonnu kerhohuoneelle asiaa opiskelemaan porukalla. Jokainen voisi vaikka jonkun osa-alueen toisille opettaa tai luetaan yhdessä papereita läpi.

   t:Marko

  • #9818

   Hei,

   Kävin viimevuonna muutoksen tenttimässä eikä siinä kyllä “valmentautuminen” taida auttaa, sitävastoin sisälukutaito lienee merkityksellinen.

   Itsellä meni vastaus väärin kun ei ollut juuri oikea valittu niistä kolmesta mahdollisesta, sanamuoto muuttuu hieman ja se on tärkeää olla oikein.Kaikki kirjallisuus annetaan tenttiä varten kokeessa josta voi vastaukset hakea ja aikaa on kokopäivä.

   Menestystä tenttiin

   Lauri

Viewing 2 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.

Aihe: .