Skip to content

Lennonvalmistelutilan käyttö näin Covid-19 aikana

Malmin Ilmailukerho ry Forums Keskustelu Lennonvalmistelutilan käyttö näin Covid-19 aikana

 • This topic is empty.
Viewing 2 reply threads
 • Author
  Posts
  • #9283
   Jouko Paananen
   Participant

   Hei,

   Ehdotan, että kerhon lennonvalmistelutiloja käytettäisiin vain ja ainoastaan lennonvalmisteluun. Briiffaukset ennen lentoa ja lyhyt loppubriiffaus loppuun.

   Voisiko tarinatuokiot ja hengailun siirtää vaikka malmin Nesteelle tms.

  • #10743
   Niko Ikonen
   Keymaster

   Hei,

   kerhotilassa on tavallaan 3 eri puolta. On simulaattorihuone, oleskelutila (“luokka” nimellä varauskalenterissa) ja pienempi lennonvalmistelupuoli, jossa sijaitsevat koneiden kirjat, avaimet ja 2 äskettäin uusittua tietokonetta.

   Olisi tosiaan toivottavaa, että varsinkin tuo lennonvalmistelupuoli jätettäisiin lennonvalmistelutoimintaan. Sohvat, keittiönurkkaus ja simulaattori ovat sivummalla tästä erityisesti lennonvalmisteluun pyhitetystä nurkkauksesta. Melutasoa on hyvä toki pitää matalalla, jotta lennonvalmisteluun pystyy keskittymään. Myöskään kipeänä ei ole syytä tulla kerholle.

  • #10744
   Jyri Virmalainen
   Participant

   Tiedoksi kaikille: Helsingin kaupunki on ilmoittanut, että 1.6.2020 alkaen kaikkien koulujen ja liikuntasalien tilat ovat käytettävissä 50 henkeen saakka per tila. Näin ollen voimme mekin MIK:ssä huokaista helpotuksesta, ja todeta että Covid-19-kriisin on käytännössä ohi. Normaali hygienia riittänee tästä eteenpäin. Kesä on alkanut, ja flunssat on ryitty.

Viewing 2 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.

Aihe: .