Skip to content

Medical 2 tarkastus 50 eur + labrat Finnairin työterveyspalveluista ( Kaupallinen tiedote )

Malmin Ilmailukerho ry Forums Keskustelu Medical 2 tarkastus 50 eur + labrat Finnairin työterveyspalveluista ( Kaupallinen tiedote )

 • This topic is empty.
Viewing 7 reply threads
 • Author
  Posts
  • #9036
   Niko Ikonen
   Keymaster

   Finnair Terveyspalvelut, Aeromedical Centre tarjoaa Malmin Ilmailukerho ry:n jäsenille lentäjien luokan 2 lupakirjatarkastukset hintaan 50,00 € (normaalihinta 145,00€).

   Tarjous on voimassa toistaiseksi ja koskee vain lupakirjatarkastuksen lääkärinpalkkio-osuutta. Lupakirjatarkastukseen liittyvät laboratorio- ja kuvantamis- tai muut tutkimukset hakijan on maksettava itse. Tarjous ei koske lennonjohtajan ja lennontiedottajan lääketieteellisiä kelpoisuustodistuksia.

   Tarjouksen piiriin kuuluvia lupakirjatarkastuksia tekevät ilmailulääkärit Kimmo Ketola (AME2) ja Taru Smart (AME2). Tarkastusaikoja on rajallinen määrä. Aikaa varattaessa pyydämme ilmoittamaan että kyseessä on Malmin Ilmailukerho ry:n jäsenille suunnattu tarjous.

   Lupakirjatarkastukseen on otettava mukaan TraFin kirje ja kopio edellisen lupakirjatarkastuksen kelpoisuuslausunnosta, josta ilmenevät mahdolliset rajoitteet.

   Jotta kelpoisuuslausunto voidaan tehdä lääkärintarkastuksen yhteydessä, suosittelemme että tarkastettava käy laboratoriotutkimuksissa edeltävästi. Lähetteen saa ajanvarauksen yhteydessä.

   Finnair Terveyspalvelut, Aeromedical Centre sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoasemalla osoitteessa Lentäjäntie 1 E, 6. krs. (TOKE). Olemme avoinna ma-pe klo 08.00-15.30.

   Valitettavasti meillä ei voi maksaa käteisellä, ainoastaan pankki- tai luottokortilla.

   Vastaanottopalvelut/ajanvaraus palvelee klo 08.30-15.00 välisenä aikana p. 09-818 4831.

  • #10160
   Sami Ropponen
   Participant

   Hienoa, tämä on hyvä tarjous. Mikähän on muuten tuo ‘Trafin kirje’?

  • #10161
   Niko Ikonen
   Keymaster

   Hei,

   en kyllä tiedä, mutta veikkaisin vahvasti että kyseessä on se kirje, jossa edellinen medikaali on saapunut. Tai varmaankin tarkoitetaan sen sisältämiä papereita joissa on mahdollisesti voitu määrätä jotain tarkentavia seikkoja, kuten vaikkapa lisätutkimuksia ennen seuraavaa käyntiä.

   Niko Ikonen

  • #10162
   Raine Haikarainen
   Participant

   Tervehdys

   Huomasin, etä Oksasen Pekka on lopettanut lupakirjatarkastukset Puustellin lääkäriasemalla. Siellä tuli käytyäkin 25 vuotta.. Mistä porukka hankii nykyisin medikaalinsa?

   Tuo Aeromedcalin tarjous kuullostaa hyvältä, mutta mitä labratutkimuksia tarvitaan sen lisäksi? Ilmeisesti ainakin perinteiset EKG, veri- ja virtsa-arvot? Mutta miten näkötukimukset ym.?

   Raine Haikarainen

  • #10163
   Raine Haikarainen
   Participant

   Vastaan itselleni. Tarvittavat labrakokeet saa samalla kertaa Aeromedicalin kanssa samassa kiinteistössä olevalta Mehiläisen lääkäriasemalta. Hintaa en tullut hätäpäissäni kysyneeksi. Kalliimpaa on varmasti kuin Oksasella.

  • #10164
   Marko Tolvanen
   Participant

   Oksasen Pekka “vaikuttaa” nykyjään Jumbon Diacorissa -> kävin itse siellä siellä muutama viikko sitten. Summa 2-luokan medikaalista oli 199e kaikkine kokeineen, sisällä meni aikaan yhteensä n.40min.

   Että tuosta nyt saa vertailupohjaa, luonnollisesti Trafi peri postikuluineen 105€ medikaalista.

   t.Marko

  • #10165
   Raine Haikarainen
   Participant

   Aika kalliiksi on meininki mennyt. Vielä viime keväänä kakkosen uusinta maksoi Oksasella satasen. Jotenkin muistan, että tuo Trafin todistuskin olisi ollut huomattavasti vähemmän..

  • #10166
   Niko Ikonen
   Keymaster

   TraFi nosti hintojaan (60->100) tuossa 2013 alussa, perusteli tietojärjestelmäuudistuksilla ja muita käyttäjää palvelevilla jutuilla, ei vaan ole vielä näkynyt.

   En tiedä onko aloitusviestissä oleva tarjous vielä voimassa, mutta jos on niin kokonaiskustannukset ovat varmaan reilun satasen labroineen.

Viewing 7 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.

Aihe: .