Skip to content

MEDIKAALI FINNAIRIN LEKURIN KAUTTA

Malmin Ilmailukerho ry Forums Keskustelu MEDIKAALI FINNAIRIN LEKURIN KAUTTA

 • This topic is empty.
Viewing 7 reply threads
 • Author
  Posts
  • #9063

   Johonkin bittiavaruuteen on häipynyt nuo Finnairin lekurin tiedot. Onko edelleen voimassa tarjous MIKin jäsenille alehintaan? Jos on, kertoisko joku yhteystiedot?

  • #10237
   Vilho Järvinen
   Participant

   Sivun alimpana viestiketjuna näyttäisi tiedot vieläkin olevan:

   http://www.mik.fi/bbpress/topic/medical-2-tarkastus-50-eur-labrat-finnairin-tyoterveyspalveluista-kaupallinen-tiedote

   Kävin itse n. kk sitten ja ainakin silloin oli tarjous voimassa.

   Vilho

  • #10238
   Esa Pappila
   Member

   Kävin ja suosittelen. Tarkastus tuon 50e ja virtsakoe 13e. Siinä kaikki! Auto parkkiin joko oven eteen mehiläisen asiakaspaikoille (ilmainen) tai jos siinä ei ole tilaa, niin ajaa suoraan talon sisäpihan läpi finavian parkkiin, jossa reilusti tilaa (lippuautomaatti).

  • #10239
   Tommi Satama
   Participant

   Moi! Itsellä oli tarkastus juurikin ajankohtainen, mutta ei ollut ajanvarauksessa tietoa milloin olisi seuraavat vapaat ajat löytyneet. Ohjasivat ottamaan yhteyttä Mehiläisen puolella (joka siis siinä viereisellä luukulla). Sieltä suosittelivat Antti Tuoria (Finnairin lentäjä), joka harrastaa lääkärintöitä. Nyt on siellä käyty ja kustannus labrojen kanssa n 80€. Suosittelen lämpimästi. Antin saa kiinni numerosta 0503402446, mikäli ei vastaa niin suositeltavaa laittaa viestiä, kun lennot vie ympäri maailman. Myös sähköpostia voi laittaa antti.tuori@sllpilots.fi

  • #10240

   Päivää, nettitohtorisetä. Kirjoitan tänne ensimmäistä kertaa. Vastaisitteko ystävällisesti kysymykseeni? Kerron sen teille.

   Monta vuotta sitten, ainakin olen kuullut niin, Malmilaisten yksityinen tohtorisetä piti omaa vastaanottoaan jossain Malminkartanon suunnalla. Se oli perimätiedon mukaan helpoin, nopein ja lisäksi vielä huokein tapa saada lentämisen oikeutta jatkettua – mutta siltikin täysin sääntöjen mukaan koska tohtorisetä oli niin ihmeellinen tohtorisetä että näki jo silmiin katsomalla onko hakija niin terve että lisätutkimuksia ei sellainen lentopoika ollenkaan tarvitse. Ennenkuin ikä alkaa painaa, jolloin lopulta kaikki kuulemma lopettavat sen lentämisen hetkeksi kunnes on aika siirtyä taas astetta nopeampiin koneisiin..

   Osaako nettitohtori kertoa mihin se alkuperäinen setä on kadonnut kun kaikki kysyvät eikä kukaan vastaa?

   Ystävällinen vastaus olisi arvossaan, mutta jos uusi setä on kiireinen, niin enää ei ole suurempaa kiirettä muutenakaan. Hyvin ehtii.

   terv, nimim. “epätietoinen”

  • #10241

   Mitä ilmeisemmin tarkoitat ilmailulääkäri Pekka Oksasta. Minulle on kerrottu, että hänen käyttämänsä kiinteistö on otettu muuhun käyttöön ja hän joutui siirtämään vastaanottonsa muualle. Se mitä kerrot hänen tarkastuksestaan pelkästään silmiin katsomalla on perätöntä pötypuhetta, Malminkartanossa oli myös erittäin pätevä ja ripeä hoitaja, joka otti näyteitä sekä verestä että virtsasta ja suoritti myös EKG testin, jonka tuloket Oksanen sitetn tarkasti. On mielestäni vastuutonta levittää tuollaisia valheellisia juoruja ilmailulääkärin toiminnasta. Meillä on ihan riittävästi valelääkäreitä, joiden toimiin on syytä kiinnittää huomiota.

   Pekka Oksanen pitää vastaanottoaan Kehä III varrella Flamingossa, mutta koska kiinteistökulut ovat kasvaneet, niin ovat myös medikaalikulut, mutta hän tekee työnsä vastuulliseseti ja ammattitaidolla, joten uskallan suositella häntä edelleen.

   Oksasen yhteystiedot:

   Contact details. Dr. Pekka Oksanen Diacor (Flamingo) Medical Centre Appointments: tel. +358 9 77508300.

   Numeorssa vastaa hyvin asiansa osaava vastaanottohoitaja, joka antaa myös selkeät ajo-ohjeet. Parkkeeraus on muistaakseni neljännessä kerroksessa.

  • #10242

   Niin, et tajunnut että kyseessä oli pakinoitsijan vitsi? Älä ota niin vakavasti Sinulle tuntemattoman ihmisen sisäpiirin vitsejä.

   Mutta juttu ei ole kovinkaan kaukana todellisuudesta. Ethän voi sitä tietää että mitä Oksanen esim minulle on sanonut…

  • #10243
   Tatu Koiranen
   Participant

   Oksanen on tosin työskennellyt Diacorin tiloissa jo ennen Puustellin lääkäriaseman sulkemista, joten varsinaisesta “uudesta vastaanotosta” ei ole kyse.

Viewing 7 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.

Aihe: .