Skip to content

MI5 Vesivehmaa lauantai 17.9.

Malmin Ilmailukerho ry Forums Keskustelu MI5 Vesivehmaa lauantai 17.9.

 • This topic is empty.
Viewing 1 reply thread
 • Author
  Posts
  • #8917
   Miika Asunta
   Participant

   CTL on käytettävissä tätä retkeä varten. En kuitenkaan pääse itse tällä kertaa mukaan. Jos lähtijöitä ei löydy, vapautan varauksen perjantaina iltapäivällä.

   Miika


   MI5+ eli Malmin 5 moottorilentokerhoa sekä Jukolan pilotit tekevät syyslentoretken Lahteen 17.9. jossa tarkoituksena on tutustua Vesiksen toimintaan isolla joukolla ja nauttia mukavasta seurasta yhdessä.  Vesikselle tähtäillän noin 11:00 paikkeille.

   Lisäksi mukaan lähteen syksyn viimeiselle pitkälle lentoretkelle Lennuklubin Antonov AN-2 jolla kaikki ilmailusta kiinnostuneet voivat liittyä mukaan tälle huikean hauskalle syksyille lentoretkelle.  Antonovilla pääsee Lahteen ja takaisin liittymällä Lennuklubiin (25€) ja maksamalla lennosta aiheutuvat kulut jotka osallistujamäärästä riippuen ovat 87€-170€.  Arvio tällä hetkellä on n. 100€   Jokainen halukas mukaan lähtijä  pääsee tutustumaan Antonovin lentämiseen  oikealta puolelta koneen oikeassa ympäristössä. Tämä voittaa kyllä simulaattori lentämisen 10-0!

   Mikäli Antonov kiinnostaa, niin liity Lennuklubin jäseneksi ja kysy lisätietoja retkestä ottamalla yhteys Saarion Ekiin +358(0) 40 504 1055  niin pääset mukaan. Lennuklubin sivut on täällä: http://www.lennuklubi.org/

   Myös kaikki muut koneet ovat tervetulleita tälle lentoretkelle.

   Nähdään Vesiksellä hauskan ilmailupäivän merkeissä!

  • #9745
   Miika Asunta
   Participant

   Poistin CTL varauksen, kone on toki edelleen tähän tapahtumaan käytettävissä.

Viewing 1 reply thread
 • You must be logged in to reply to this topic.

Aihe: .