Skip to content

MIK tapahtuma-aikataulu kevät 2019. Olisko aikaansaatavissa?

Malmin Ilmailukerho ry Forums Keskustelu MIK tapahtuma-aikataulu kevät 2019. Olisko aikaansaatavissa?

 • This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
 • Author
  Posts
  • #9223
   Jyri Virmalainen
   Participant

   Minulle tuo info tammikuun koneiden pesutalkoista tuli liian myöhään. Oli työeste kalenterissa. Jos olisin tiennyt asian esim. 2 kk ennen, olisin hyvinkin voinut pitää työkokoukset poissa kalenteristani juuri siitä kohtaa. Isännöitsijänä minulla on varsinkin keväisin paljon iltakokouksia (yhtiöiden tilinpäätöskokoukset).

   Toivoisinkin, että hallitus värkkäisi ja julkistaisi edes karkean aikataulun kevään ja ehkä kesänkin yhteisistä riennoista, jo nyt.

   Ja kuulin huhun, että hallitus on suunnitellut kyselyn lähettämistä jäsenille, että mille kentälle kukin suuntaa, jos joudutaan tämän vuoden jälkeen ottamaan käyttöön Plan B. Onko tällaista aikomusta hallituksella todella olemassa?

   Siihen samaan syssyyn voisi varata kyselylomakkeelle “vapaa sana”-palstan, jossa kaikilta MIK.n 400 jäseneltä kysytään ideoita siihen, miten heidän mielestään tästä kriisistä vuoden vaihteessa parhaiten selvitään. Näin isolla joukolla on iso BrainPower. Jotenkin sitä toivoisin hyödynnettävän nyt maksimaalisesti.

   Selvitin Stockholms Flygklubbenilta, miten heille kävi 2013 Brommassa, kun olivat samassa tilanteessa kun me nyt. Yli yön hävisi 350 jäsenestä 200. Eli pysyviksi jäsenmaksunmaksajiksi nykypäivään asti jäi 100 jäsentä. Aktiivilentäjiä n. 50. Valtaosa Stockholms fFlygklubbenin jäsenistä on Suur-Tukholman alueelta, kuten meillä vastaavasti on Helsingin Metropolialueelta. Näin ollen tuo historia on minusta hyödyllinen tieto pitää mielessä.

   Nyt pitäisi tehdä itse kunkin kaikkensa, että ihan näin synkkään tulevaisuuteen ei MIK.ssä jouduttaisi. Joukkovoima on tärkeä komponentti tässäkin harrastuksessa ja sen vahvuudesta pitää pitää kiinni kynsin hampain. Uskon.

   Ps. Kysely on helppo ja tehokas tehdä esim. Google Formsilla, jos vain yhdistykeltä löytyy sähköpostiosoite jokaiselle jäsenlle. GForms luo automaattisesti tilastot piirakoineen sitä mukaa kun ihmiset vastaa kyselyyn. Saadaan nopeasti ja helposti hyödyllistä dataa hallituksen työskentelyä tukemaan.

Viewing 0 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.

Aihe: .