Skip to content

MIK:in Logon suunnittelija?

Malmin Ilmailukerho ry Forums Keskustelu MIK:in Logon suunnittelija?

 • This topic is empty.
Viewing 8 reply threads
 • Author
  Posts
  • #9280
   Jyri Virmalainen
   Participant

   Kertoisiko joku, kuka on suunnitellut tuon hienon MIK-logon? Haluaisin häneen yhteyden, koska tarvitsen yhteen rahankeruuprojektiin (ilmailuun liittyen) näyttävän kirjepaperin. Ajattelin, että joku lentohullu piirustustaitoinen voisi saada inspistä tästä minunkin ideastani niin paljon, että sommittelee siihenkin näyttävän omanlaisensa logon. Muutkin piirustutaitoiset ehdokkaat otetaan tietysti huomioon. Koko ideani kerron vasta, kun ko. henkilö löytyy. Huom. Ilmailuhulluutta tarvitaan, koska tämäkin projekti menee vapaaehtoispohjalta, eli ei korvata kun välittömät mahdollisten hankintojen kulut.

  • #10732
   Pietu Pohjalainen
   Participant

   Oisko ollut Tuomas?

   https://github.com/tigert

  • #10733
   Miika Asunta
   Participant

   Tämä tieto ei löydy ihan helposti – konsultoin Tuomasta ja Karekarin Markkua, joka on ollut niihin aikoihin kerhon hallituksessa – pitäisi penkoa arkistoista vanhoja pöytäkirjoja.

   Logosta on aikoinaan järjestetty suunnittelukilpailu, niihin aikoihin kun COX on hankittu kerholle, ilmeisesti tämän vuosituhannen puolella kuitenkin.

  • #10734
   Marko Tolvanen
   Participant

   Kokeilin “Wayback Machine” sivustoa ja sieltä löysin kerhon wanhat webbisivut, sieltä ei löytynyt tekijää mutta tietoa löytyi sen verran että 2001 oli ensimmäinen “setti” kerhon uudella logolla varustettuja lippalakkeja myynnissä.

  • #10735
   Markku Karekari
   Participant

   Tervehdys.

   Jos joku haluaa olla aktiivinen, niin uskoisin vastauksen löytyvän vanhoista pöytäkirjoista, suunnitelija oli kerhossa tuohon aikaan aktiivijäsen ja mainostoimistossa muistaakseni töissä. Muistan ulkonäkönsäkin mutta, nimi ei enään kyllä mieleen tule. Siihen aikaanhan teetettiin lippalakeista tarroihin yms. mainos materiaalia tuolla logolla varustettuna. Jotain on kaiketi viellä jossain kerhon jemmoissa tallellakin.

   Markku Karekari

  • #10736
   Jyri Virmalainen
   Participant

   Oho. Jopas nyt jotakin. Kylläpä heräsi tämä viestiketju eloon. Kiitos kaikista vinkeistä. Jatkan tästä.

  • #10737
   Teemu Jäntti
   Participant

   Moi!

   Ehdin viimein käymään MIK:n sihteeriurani papereita läpi. Logon on suunnitellut Kai Asikkala. Hän erosi kerhosta 10. tammikuuta 2012, kun ilmailu jäi sukellusharrastuksen myötä taka-alalle. Minulla on silloiset yhteystiedot, mutta en viitsi niitä tietosuojan nimissä tähän laittaa.

   Laitatko minulle sähköpostia teemu@kalenteri.fi tai soitat 041 510 8892, niin laitan sinulle tiedot, jos asia on vielä ajankohtainen.

   Ilmailuterveisin

   Teemu Jäntti

  • #10738
   Jyri Virmalainen
   Participant

   Kiitos . Teemu. Tulee meiliosoite.

  • #10739
   Jyri Virmalainen
   Participant

   Tiedoksi kaikille, että miten tässä kävi. Kai Asikkalan tavoitin ja muutaman kerran pohdittiin puhelimitse tätä ehdotustani, mutta kesätauon jälkeen hän kuitenkin ilmoitti, ettei kerkeä paneutumaan asiaan. Eli olen aloitusruudussa takaisin.

   Kertaus.

   Etsin piirustutaitoista/visuaalisesti lahjakasta yksilöä tekemään kertaluontoisen visualisoinnin yhdelle jutulle.Kyse on avusta luoda tyylikkäät logo-toimistopaperit ym. vastaavat lomakkeet, joilla lähestytään perustettavan yhdistyksen nimissä ja rahankeruutarkoituksessa ilmailuihmisiä. Jos tulee mieleen nimiä ja puhelinnumeroita visualisteista, pyydän ilmoittamaan allekirjoittaneelle. Kiitos.

Viewing 8 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.

Aihe: .