Skip to content

Nykyiset nettisivut käytössä 10 vuotta!

Malmin Ilmailukerho ry Forums Keskustelu Nykyiset nettisivut käytössä 10 vuotta!

 • This topic is empty.
Viewing 4 reply threads
 • Author
  Posts
  • #9295
   Miika Asunta
   Participant

   Nykyiset nettisivut otettiin käyttöön alkuvuodesta 2010. Myöhemmin saman vuonna aloitettiin lentojen syöttäminen sähköiseen matkapäiväkirjaan.

  • #10755
   Pietu Pohjalainen
   Participant

   Oltiin digitalisaatiossa etunenässä!

  • #10756
   Miika Asunta
   Participant

   Silloin erimerkiksi ideoitiin ja toteutettiin nettikameraan ja liikkeentunnistukseen perustuva vikataulu, siis valkoinen tussitaulu, haluttiin kerhohuoneella näkyvissä oleva informaatio saataville kotiin.

   Vasta infomonitorin myötä vikataulun päivittäminen siirtyi nettisivuille.

  • #10757
   Juha Kallioinen
   Participant

   Kiitos kaikille, jotka ovat olleet osallisena sivujen ylläpidossa! Kymmenen vuotta on jo kunnioitettava ikä sivustolle. Tätä ei taida olla edes defacettu tai häkkeröity sinä aikana kertaakaan?

  • #10758
   Niko Ikonen
   Keymaster

   Tosiaan tuolloin 10 vuotta sitten oltiin melko etujoukoissa ja sivut että sähköinen lentopäiväkirja edistivät kerhon toimintaa paljon. Aina koneen kirjoja täsmäyttäessä sähköisen pohjalta saa korjailla tuntienkin heittoja kokonaisajoissa.

   Viime vuosina kehitys ollut melko hiljaista valitettavasti ja muutokset ovat olleet ovat olleet melko pieniä. Koska tämäkin sivusto on toteuttu php-sivustolle tyypilliseen tapaan suoraa tuotantoon koodaamalla, on hieman pelottanut koskea tähän. Kesän aikana olemmekin siirtäneet toteutusta versionhallintaan ja pystyttäneet erillisen kehityssivuston. Homma on vielä hieman kesken – samalla siirrymme mm. php7 ja päivitämme sovellukset uusimpiin versioihin. Tämä tulee hieman näkymään esimerkiksi varauskirjan ulkoasussa.

   Toki keväällä teimme taustajärjestelmissä paljonkin kehitystä uudistaessamme laskutus- & kirjanpitojärjestelmää. Tietovarastona toimii edelleen vanha hyvin palvellut lentopäiväkirjan runko ja sen tietovarasto. Muutosten tavoitteena oli erityisesti helpottaa rahastonhoitajan että kirjanpitäjän tehtäviä automatisoimalla mahdollisimman monta vaihetta ja parantamalla näkyvyyttä.

Viewing 4 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.

Aihe: .