Skip to content

SEP SEA 2019

Malmin Ilmailukerho ry Forums Keskustelu SEP SEA 2019

 • This topic is empty.
Viewing 3 reply threads
 • Author
  Posts
  • #9202
   Vilho Järvinen
   Participant

   Vesilentäminen houkuttelee. Esko Tirrosen vinkin seurauksena selvittelin että Como-järvellä (Aeroclub Como) Italiassa olisi mahdollista suorittaa kelpuutus. Keskustelussa perheen kanssa ajankohta täsmentyi 2019 heinäkuuhun…

   Kurssin kokonaishinnaksi muodostuu n. 3000 eur ja aikaa kurssi vie 4-5 päivää. Itse ajattelin yhdistää tuohon perheloman ja olla paikan päällä n. 2 vkoa.

   Jos halukkaita tällaiseen löytyy lisää niin jonkinlainen pakettitarjous voi olla mahdollinen. Ehkäpä tuon voisi myös yhdistää STL euroopan tourneeseen jos sopiva vaihtopiste löytyy ja aikataulut natsaavat..

   Jos tällainen kiinnostaa niin ole yhteydessä.

   Vilho

  • #10563

   Terve Vilho,

   Alustavasti tuollainen ajatus kiinnostaa itseäni hyvinkin paljon. Aikataulusta en tosin osaa varmaksi sanoa vielä mitään. Como-järvi on kuulemma hieno paikka lentää ja kerho on erittäin aktiivinen vesilentokerho.

   Laitatko viestiä, kun tarkentuu, saatko isomman porukan kasaan, tai jos saat sieltä muuta tietoa. peppi at iki.fi tai 0405608189.

   t. Petri

  • #10564
   Vilho Järvinen
   Participant

   Meitä on tällä hetkellä kolme kiinnostunutta.

   Kouluttaja kehotti olemaan yhteydessä ensi keväänä. Pidetään keväällä joku suunnittelutilaisuus kerholla ja haarukoidaan sopiva aikataulu kiinnostuneiden kesken. Alennusta hinnoista voidaan kysellä kun lähtijöiden lukumäärä tiedossa (toki sitova ilmoittautuminen vasta kun tiedetään hinta).

   Vilho

  • #10565
   Mikael Sepponen
   Participant

   Vesilentäminen on kiinnostanut sen verran, että hankin alun perin lupakirjani tämän innoittamana. Olen ajatellut suorittaa vuoden 2019 aikana SEP-jatkon SEA-tarkkarilla. Como-järvi olisi tähän todella hieno paikka – lentovidoita alueelta taitaa löytyä runsaasti netistä. Ennen kelpuutuksen hankintaa olisi erinomaisen kiinnostavaa kuulla mahdollisista vuokrakoneista . Hankitun kelpuutuksen voimassaolon jatkamiseen kun olisi hyvä saada kerättyä lentotunteja. Olen saanut sellaisen käsityksen, että Vesijärven koneet eivät olisi jatkossa vuokrattavissa. Vesilentokerhon edellyttämä lentokokemus taas on korkeahko. Onkohan olemassa muita vaihtoehtoja kellukekoneen vuokraukseen Etelä-Suomessa ( mieluusti 3-4 h kuormattavuudella )?

Viewing 3 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.

Aihe: .