Skip to content

Uutisista nettisivuilla

Malmin Ilmailukerho ry Forums Keskustelu Uutisista nettisivuilla

 • This topic is empty.
Viewing 4 reply threads
 • Author
  Posts
  • #8843
   Tero Auranen
   Member

   Terve kaikille ja erityisesti nettimaakareille,

   Ihan vaan tuli mieleen asia, jonka ehdottaisin olevan toisella tapaa:

   Katsoinko ihan väärin, että uutinen esimerkiksi SRH:n Fadec-ongelmista on yleisellä puolella, vieläpä pääsivulla?

   Ehdottaisin, että tällainen uutisointi on jäsenet-puolella, eikä julkisella. Vaikka asiassa ei olekaan mitään suurempaa salaista tai piiloteltavaa, olisi mielestäni suotavaa, että vain jäsenille selkeästi tärkeä uutinen olisi jäsenten osiossa salasanojen takana.

   Koneiden mahdolliset ongelmatilanteet kun tuskin ovat parasta mainosta kerhomme näyteikkunassa, joka nettisivujen pääsivu kuitenkin käytännössä on.

   Just an idea…

   t. tero

  • #9513
   Tero Auranen
   Member

   Äh, pyydän anteeksi kommenttiani.

   Uutinen näkyy toki pääsivulla, mutta ainoastaan jos on loggautuneena sisään tunnuksillaan. Vastaan itse siis kysymykseeni: kyllä ja ei.

   Mutta tästä pääsee toiseen ehdotukseen, voisiko pääsivu olla samannäköinen oli loggautuneena tai ei? Tuo on ehkä lievästi hämäävää, ainakin minua se sumutti tehokkaasti. ;-)

   t. tero

  • #9514
   Sami Ropponen
   Participant

   Henkilökohtaisesti pidän uudesta tavasta. Uutisiakin on helppo tehdä kun voi päättää kelle se näytetään. Tuo “-> pr” otsikon perässä kertoo “salaustason”. Minusta sivut pysyvät nyt hyvän nälöisinä kaikilla tasoilla. Tuleepahan uutisia myös julkiselle puolelle helpommin, kun sinne ei enää tarvitse varta vasten uutista tehdä.

   Sami R

  • #9515
   Marko Einamo
   Member

   Joo tämä muuttuva sisältö uutisissa ja menuissa riippuen siitä onko kirjautunut vai ei oli design innovaatio, josta web-suunnittelu porukka on ylpeä. Minusta hetken totuttelun jälkeen toimiva ratkaisu , mutta maku asia myönnetään.

   Eli idea on, että sivuston sisältö laajenee jäsenistölle ja erillistä jäsenpuolta ei sinänsä ole.

   Marko

  • #9516
   Tuomas Kuosmanen
   Participant

   Se “pr” näkyy vain webmastereille, joiden on helppo siitä katsoa että oikeat asiat ovat julkisia ja privaatit taas eivät. Tavallisilla jäsentunnuksilla sitä ei siis näy.

   Tuossa uutisonnissa voisi kyllä tehdä niin ettei samaa uutista muokattaisi jatkoksi perään, menee kovin sekavaksi ja on vaikea tietää esim onko srh rivissä kun uutisessa lukee ensin että ei, sitten on, sitten taas ei… mun mielestäni paras tapa olisi pitää uutinen kuvastamassa sen hetkistä tilannetta ja vaikka perään ihan lyhyesti kirjoittaa mitä asiassa on siihen mennessä tapahtunut, että homma ei mene ihan sekavaksi…?

   – tuomas –

Viewing 4 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.

Aihe: .