Skip to content

Vain kutsulla Facebook-ryhmä keskusteluille?

Malmin Ilmailukerho ry Forums Keskustelu Vain kutsulla Facebook-ryhmä keskusteluille?

Tagged: 

Viewing 8 reply threads
 • Author
  Posts
  • #10831
   Panu Fabritius
   Participant

   Terve,

   Olisiko mahdollista siirtää tämä keskustelupalsta interaktiivisempaan ympäristöön kuten vain kutsulla Facebook-ryhmään? Voisi helpommin jakaa kokemuksia ja kuvia eri ilmailuaiheista.

   Jotta ryhmä ei olisi sidottu kenenkään tietyn henkilön omiin tunnuksiin voisimme luoda esim. puheenjohtaja@mik.fi sähköpostin kautta uuden Facebook tilin, joka sitten luo tämän ryhmän.

   Olisiko tällainen mahdollista? Voisiko tässä olla jotain ongelmakohtia mitä en ymmärtänyt?

   t. Panu

  • #10832
   Henri Huttunen
   Participant

   Moi,

   Hyvä nosto, tällaiset vanhemmat foorumirakenteet ovat kieltämättä hiukan vanhanaikaisia. Eräs potentiaalinen ongelmakohta on tässä tapauksessa jäsenten Facebook aktiivisuus; monenlaisten yksityisyysskandaalien vuoksi ainakin omassa lähipiirissäni on useita ihmisiä joilla ei ole Facebook tiliä ja jotka eivät myöskään halua tällaista luoda.

   Itse kannattaisin jotakin muuta alustaa, esimerkiksi omaa yksityistä kutsunvaraista subredditiä.

   /Henri

  • #10833
   Mikko Nurmi
   Keymaster

   Moi,

   Suljettu FB-ryhmä jäsenten väliseen keskusteluun on hyvä idea. Sellaisen pystyttäminen on itse asiassa ollutkin keskeneräisten töiden listalla tänä vuonna, mutta jäänyt toistaiseksi muiden asioiden jalkoihin.

   Henrin pointti siitä, onko FB paras alusta tässä meidän kuplassa on aiheellista nostaa keskusteluun. Itsekin lopetin Facebookin käytön aikaa sitten, mutta sittemmin olen FB-konsernin tuotteissa markkinointia harjoittaakseni joutunut taas luomaan tilin.

   FB:n kiistaton etu on laaja levinneisyys populaatiossa. Muiden alustojen osalta mietityttää, mahtaako niihin ihmiset päätyä ensi-innostuksen jälkeen osallistumaan keskusteluun sen paremmin, kuin tähänkään foorumiin?

   Yksi vaihtoehto voisi olla Flightforum, jota saattaa aika moni jäsenistä seurata. Sinne on ainakin joskus saanut yksityisiä palstoja. Sehän ei tuotteena valtavasti poikkea tästä alustasta, mutta jos uudet viestit siellä tavoittaisi nopeammin ja enemmän jäseniä, niin voisi palvella tarkoitusta.

   Mutta: FB, Reddit ja Flightforum mainittu. Tuleeko muita ajatuksia, tai kommentteja näiden puolesta tai näitä vastaan?

   Mikko

  • #10834
   Miika Asunta
   Participant

   Kerhon sivuja tulee seurattua säännöllisesti, erityisesti tuntitilannetta, vikataulua, varauskirjaa ja lentotilastoja, joten on kätevää että keskustelut ovat myös samassa paikassa.

  • #10835
   Mikko Nurmi
   Keymaster

   Pro-tip: uudessa keskustelupalstan versiossa on näköjään oikeassa yläkulmassa subscribe-linkki, jolla saa sähköposti-ilmoitukset uusista viesteistä 👌.

   Vielä kun joku vaihtaisi WordPress-teeman responsiiviseksi! Löytyisikö osaamista ja intoa tähän tehtävään jäsenkunnasta?

  • #10949
   Jyri Virmalainen
   Participant

   Testasin ekaa kertaa MIK Facebook sivua. Kyllä on dead. Mitään ei tapahdu enkä päässyt oikein kirjoittamaankaan sinne mitään. Ketkä henkilöt sitä ylläpitää? PLIIS! Päästäkää mut sisään ja sinne kirjoittamaan.

  • #10950
   Taneli Haapaniemi
   Participant

   En ole perustanut FB -tiliä, enkä sellaista aio perustaakaan. Uskoisin, että en ole ainut.

  • #10952
   Miika Asunta
   Participant

   Facebookissa pitäisi olla vain kerhon yleisluontoinen esittelysivu ja kunkin koneen omat sivut. Tosi hankala oli taannoin päästä eroon CTL:n ja COX:in vastaavista.

   Niistä ei ole alunperin ollut tarkoitus luoda keskusteluareenaa, vaan toimia mainoskanavana ulospäin.

  • #10955
   Jyri Virmalainen
   Participant

   ok. Kiva tietää taustat. Ehkäpä tämä meidän oma keskustelupalsta alkaa virkistyä, kun saatiin toiminto, mikä ilmoittaa milloin tääll on jotain luettavaa. Hyvä Hallitus!

Viewing 8 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.

Aihe: .