Skip to content

Vauva koneessa

Malmin Ilmailukerho ry Forums Keskustelu Vauva koneessa

 • This topic is empty.
Viewing 3 reply threads
 • Author
  Posts
  • #9128

   Moi lentävät kollegat!

   Minkä ikäisiä lapsia tai vauvoja olette kyydinneet lentokoneella? Siis minkä ikäinen on ollut nuorin kyydissänne ollut ihminen? Miten meni?

   Terveisin vähän alle vuoden ikäisen vauvan lentäjäisä

  • #10437
   Esa Pappila
   Member

   Moro,

   9 vuotta ja hienosti meni. No, ei tämä juttu nyt varmaan ole ihan sitä mitä haet, mutta tarkoitus onkin vain päästä kirjoittamaan:

   Onneksi olkoon sinulle ja perheelle!

  • #10438
   Mikael Sepponen
   Participant

   n. 3kk alkaen lentokonekäyttöön hyväksytyssä turvaistuimessa, joka nyt jäänyt pieneksi. Seuraavaksi tarkoituksena siirtyä Cares-turvavyön käyttöön. Vinkit asentamiseen Cessnan takapenkille tervetulleita!

   Aivan pienenä poika nukkui tyypillisesti suurimman osan lennosta . Joskus saattoi alkaa harmittamaan erilaiset odottelut, mutta liikkeelle päästyä yleensä rauhoituttiin nopeasti. Peltoreiden käyttöön totuteltiin kotona. Rullaillessa näitä oli mukava yrittää poistaa päästä, mutta lennoilla hyöty nähtävästi havaittiin nopeasti, koska tuolloin pysyivät hyvin päässä.

   Malmin kentän terminaalissa muuten oivallinen lastenhoitohuone, josta voi ilmoittaa kätevästi kuuluvalla äänellä mahdolliset viivästykset lentosuunnitelmaan.

  • #10439
   Antti Laukkanen
   Participant

   Meillä oli lähtökohtana, että vauva saa itse päättää, kun haluaa kyytiin. Piti odotella noin kolmivuotiaaksi. Toiset ovat vieneet aivan pienestä pitäen. Tästä kompromissina voisi päätellä, ettei ikä ole juurikaan este, kunhan istuin on kunnollinen. Eli auton turvaistuin tai myöhemmin korokeistuin toimivat hyvin. Olisi kuitenkin hyvä, että lapsi osaa istua ja kykenee pitämään niskansa jämäkästi, jos tintti sattuu yllättämään. Jos lapsi tulee autossa pahoinvoivaksi, tulee hän varmasti myös lentokoneessa. Se kannattaa ottaa huomioon ja aloittaa silkinpehmeissä keleissä lyhyillä lennoilla.

   Antti

Viewing 3 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.

Aihe: .