Skip to content

Visby ja Riika

Gotlannista, Visby:stä Latviaan Riikaan

Reissuporukalta taas lyhyt viesti Visbystä: Pikaisen kentän briefing- yms. tarkastelun jälkeen havaitsimme ettei
internetyhteyttä ole.

Olemme tulleet plaanin teossa täysin internetriippuvaisiksi! Antti lähti selvittämään lähtötullauksia yms. Latviaan lähtöön liittyviä kiemuroita. Rajapoliisille tulee soittaa 30 min ennen lähtöä. Aikaa oli lähteä tutustumaan Visbyn kuuluun vanhaan kaupunkiin joten taksi alle ja menoksi..

Turisti-infosta kuulimme että visbyn satamassa toimii ilmainen langaton internet-yhteys joten kone vireeseen ja plaanin tekoon. Taksilla takaisin kentälle ja pikapikaa koneelle ja kohti lentopintaa 95 ja Latvian pääkaupinkia Riikaa.

Riika saavutetiin noin 2 tunnin lennon jälkeen josta tulimme baltialaiseen tapaan pikasiirretyksi terminaalirakennukseen.

Aloitimme Briefingin etsimisen kysymällä lentokapteenin varusteisiin sonnustautuneelta pilotilta joka ystävälisesti kiikutti meidät käsikynkkää AIR Balticin briefinghuoneeseen jossa hetken pyörimme ”turistina”. Vaiherikkaan päivän jälkeen olimme siirtäneet itsemme Hostelliin ja plaaninkin teko meni jo rutiinilla tällä kertaan puhelimella Malmin
briefinkiin.

Porukka on tulossa kotiin huomenna lauantaina arviolta iltapäivästä, joten kaikki mukaan morjestamaan ja kuulumisia kuuntelemaan! 🙂 //Tuomas

Aihe: Matkakertomukset.