Skip to content

Malmin Ilmailukerho ry

Hienoja hetkiä hyvässä seurassa, jalat tukevasti irti maasta!

Ilmailu ei ole pelkkää lentämistä ja lentokoneen teknisiä suoritusarvoja, se on myös hauskaa yhdessäoloa ja kokemusten jakamista muiden pilottien kanssa maassa ja ilmassa. Jos et saa kotona puhua riittävästi lentämisestä, kerholta löytyy kavereita joiden kanssa pääset jakamaan kokemuksia ja tyydyttämään tiedonnälkääsi. Tervetuloa nauttimaan lentämisen riemusta kerhon lentokoneilla tai simulaattorilla!

Aktiivista toimintaa

Lentämiseen ja ilmailun maailmaan pääset mukaan kerhomme toiminnan kautta. MIK kouluttaa jäsenistään yksityislentäjiä (LAPL tai PPL-lupakirja) ja kerholla on aktiivista nuorisotoimintaa lentosimulaattorimme ympärillä. Lisäksi järjestämme mielenkiintoisia luentoja ja lentoreissuja.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja liity jäseneksi! Me autamme sinut alkuun upeassa harrastuksessa.

Yleistietoa Malmin Ilmailukerhosta

Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1988 ja se kuuluu Suomen Ilmailuliittoon. Jäsenmäärämme on noin 300.

Kerhomme järjestää jäsenilleen erilaisia tapahtumia aktiivisesti, ja kerholla on runsaasti toimintaa ympäri vuoden. Moottorilennon harrastaminen Malmin Ilmailukerhossa on antoisaa ja mukavaa ja kerhosta löytyy myös paljon muuta tekemistä liittyen läheisesti lentämiseen. Toimintamme tarkoituksena on harrastaa turvallista ja mukavaa lentotoimintaa sekä koota yhteen ilmailusta kiinnostuneita pääkaupunkiseutulaisia. Kehitämme kerhomme toimintaa jatkuvasti, jotta jokaisen jäsenemme ilmailutarpeet täyttyisivät mahdollisimman hyvin.