Skip to content

2009 kuvasatoa

Pistäkääpäs vain rohkeasti lisää kuvia viimevuoden lentokokemuksista osoitteeseen marko.einamo (at) gmail.com. Kirsi lähetti C206 lennostaan Floridasta seuraavat kuvat ja pienen stoorin. Upea kone ja upea auringonlasku.

Mietin tässä miten saataisiin kuvat parhaiten julkaistua helpointa olisi pistää hakemisto tuonne julkiseen kuvagalleriaan tänne webin puolelle kun ei saa oikein kun tälläisiä pikku kuvia. Ilmoittakaa kuvia lähettäesänne jos niitä ei saa gallerian puolelle kopioida.

Linkki http://bit.ly/cW4gtK

Kirsi kirjoitti:

“Tässä kuvia alkuvuodesta Floridasta Fort Myersin Page Fieldin
kentältä Key Westin Internationalille ja takaisin. Kone on kaksi vuotta vanha Cessna
206 Stationair.  Huikea lentokokemus, hienolla koneella! Upea auringonlasku
kruunasi vielä paluun Meksikonlahden päällä. “

 

Aihe: Jäsenuutiset.