Skip to content

Aktiivista toimintaa kerholla

Lauantai kokosi taas paljon porukkaa kerhohuoneelle. Kahvin juonnin lomassa puuhattiin monella osa-alueella:

Uudet VFR kartat saatiin liiteröityä kuhmujen kerta vanhojen karttojen päälle. Nyt onnistuu siis lentoretkien suunnittelu oikein virallisten karttojen avulla suoraan kerhon seinältä. Vanha kerhohuoneen osa sai upean sinisen design raidan jolla viimeisteltiin maalaus. Simu asennetiin jälleen toiminta kuntoon ja se on siis taas kerholaisten käytössä. Enen johdolla aloitetiin kerhon penkkien verhoilu uudella kankaalla. Kaiken aikaa kerhon valokuva/video ryhmä kuvasi videolle SRH-dokumenttiä sekä kuvasi kerhon toimintaa kerhohuoneella.

Ensi keskiviikkona jatketaan. Tervetuloa mukaan !

Marko E

PS. Kuva lisää kuvagalleriassa

Aihe: Jäsenuutiset.