Skip to content

Parkkipaikoista Malmin kentällä

Malmin lentoasema on poistanut  joitain parkkipaikkoja mm.  kerhohuoneemme läheltä hallin seinustalta. Huomatkaa, että kentälle saavuttaessa tienposkesta löytyy aluepysäköintikielto, joten pysäköinti lentoaseman alueella on sallittu vain erikseen merkityille parkkipaikoille. Asiassa on aiemminkin sekaannusta kun jopa parkkeeraamiseen oikeuttavan vuosikortin lunastaneet ovat saaneet parkkisakkoja auton ollessa väärin pysäköitynä. Samoin jos auto on ollut pysäköitynä virallisten parkkiruutujen ulkopuolelle ja sen päälle putoaa esim. lunta katolta aiheuttaen vaurioita, kiinteistön omistajalta ei luultavimmin ole vastuuta korvata vahinkoja.

Kannattaa siis olla tarkkana parkkipaikkojen merkintöjen suhteen!

Merkitty parkkipaikka

Aihe: Jäsenuutiset.