Skip to content

Kevättä Malmilla

OH-DZF

SLK OH-DZF (kuva Joonas Kapanen)

Selvä kevään merkki on se kun talveksi Malmilta muualle “muuttaneet” koneet alkavat palailemaan kentälle. SLK:n on talven ajan lennellyt SMA-moottorilla varustetulla Cessna 182-koneella, alias Viktorialla, mutta jo jonkin aikaa on kentällä nähty laskuvarjokerhon oma Caravan OH-DZF. Perjantaina 2.4 löytyi yllättäen kentältä toinenkin Caravan D-FROB , joka kuulemma tulee palvelemaan laskuvarjokerhon koneen ohella laskuvarjohyppääjiä koko kesän aina syksyyn asti.

D-FROB

D-FROB (kuva Joonas Kapanen)

Perjantaipäivän kruunasi AN-2 saapuminen Malmille. AN2 on jo varma kesän merkki. Toivottavasti kone pysyy malmilla ihailtavana pitempäänkin. Nyt sitten alkaa jännittäminen siitä koska ja kuka tekee vuoden ensimmäisen DC-3 havainnon. Kaikille tervetuloa Malminkentälle koneita bongaamaan!

AN-2

AN-2 (kuva Joonas Kapanen)

Aihe: Uutiset.