Skip to content

Koneet taas puhtaita talven pölyistä

Keskiviikkoiltana pestiin Malmin Ilmailukerhon ns. “raskas kalusto” OH-CTL ja OH-SRH Malmilla. Isolla porukalla ja kunnon välineillä homma hoitui joutuisasti. Nyt kerhon koko kalusto on puhdas kesän haasteisiin sillä maalauksesta maaliskuun alussa saatu OH-COX ei pesua vielä kaipaa. Kiitos kaikille pesutalkoisiin osallistuneille!Uusissa kerhotiloissa nautittiin talkookahvit ja parannettiin maailmaa ja kerhon tietoteknisiä välineitä.

Puhdasta tulee! 🙂

Ensi kerralla taas uudet kujeet. Muistathan kerhon aktiivipäivät: olemme paikalla keskiviikkoiltaisin noin puoli kuuden jälkeen ja lauantaisin puolesta päivästä eteenpäin iltapäivällä – silloin on hyvä tilaisuus tulla tutustumaan kerhon toimintaan ja kalustoon, jutella muiden ilmailukärpäsen puremien harrastajien kanssa ja kartuttaa aina niin hyödyllistä kuppilatiimaa!

Aihe: Kalusto, Tapahtumat, Uutiset.