Skip to content

Muutama uudistus nettisivuilla

Teimme muutaman muutoksen MIK:in nettisivujen sisäänkirjautumiseen ja jäsenalueeseen, tarkoituksena on parantaa uutisten näkyvyyttä jäsenille ja helpottaa pääsyä varauskirjaan ja lennonsuunnitteluun.

Sisään kirjauduttaessa päätyy nyt etusivulle, missä näkyvät kirjautuneille myös jäsenuutiset tavallisten lisäksi. Jäsentiedotteiden seuraaminen on toivottavasti nyt helpompaa. Omat tiedot, keskustelupalsta, kaluston käsikirjat ym aiheet löytyvät edelleen “MIK Jäsenalue”-linkin takaa vasemman reunan valikosta.

Huomasit varmasti myös sivun yläreunassa olevan suuren “C”-kirjaimen keltaisella pohjalla. Tämä “Briefing”-merkki on suorin linkki lennonsuunnitteluun. Se vie samalle sivulle mikä on kerhohuoneenkin tietokoneissa aina näkyvillä. Siitä löydät nopeimmin tiesi varauskirjaan, lentosäähän ja sähköiseen lentopäiväkirjaan ym lennonsuunnitteluun liittyvään asiaan.

Terveisin kerhon webtiimi, meille voit antaa palautetta joko keskustelupalstalla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen webmaster@mik.fi.

Aihe: Jäsenuutiset, MikWeb.