Skip to content

Itikoita poikkeuksellisen paljon ilmassa

Viikonlopun lentojen aikana ilmassa on ollut poikkeuksellisen paljon itikoita. Etenkin tuulilasiin sekä siipien ja korkeusvakaajan johtoreunoihin kertyy välittömästi lentoonlähdön jälkeen paljon hyönteisenjäämiä. Niitä on havaittu myös yllättävän korkealla.

Olisi suotavaa ottaa seuraavat kaluston käyttäjät huomioon – eli lennon jälkeen pahimmat kertymät pestään pois – hyönteisenraadot lähtevät siivistä ja eturungosta lämpimällä vedellä ja sienellä.

Tuulilasin puhdistamiseen kerhohuoneen “MIKaapista” löytyy tuulilasinpesunestettä ja talouspaperia. Varo kuitenkin naarmuttamasta tuulilasia – käytä pesuainetta runsaasti anna sen vaikuttaa hetki, ja pyyhi yhtäjaksoisin pitkin vedoin ylhäältä alas. Toista käsittely – älä hinkkaa.

Aihe: Jäsenuutiset, Kalusto.