Skip to content

Lentokausi parhaimmillaan

COX ja SRH kävivät keskiviikkoiltana 14.7. visiitillä Wredebyssä. Tulosta ilmoitettiin puhelimitse etukäteen, ja isäntä oli itse paikalla vastassa, toki toivotti myös ennen laskukierrokseen liittymistä tervetulleeksi radiolla!

Kenttä oli niitetty pari päivää aiemmin ja erinomaisessa kunnossa.

Tasainen keli mahdollisti puljalentoharjoittelun paluumatkalla: COX starttasi ensin, sovittiin että SRH ohittaa COXin sovitulla reitillä oikealta. Ohituksen jälkeen SRH siirtyi hidaslentoon kymppilaipoilla, mikä mahdollisti COXin liittymisen SRH:n vasemmalle siivelle turvallisella etäisyydellä. Radioyhteyttä pidettiin pulinajaksolla 123,450. Harjoitus päättyi SRH:n matkalentonopeuteen kiihdyttämisen jälkeen asiankuuluvaan vaaputukseen, jonka jälkeen koneet suunnistivat omia reittejään Malmille. Laskuun tultiin lopulta peräjälkeen hyvissä ajoin ennen kentän kiinnimenoa. Puljalentovalokuvaa ei  tällä kertaa valitettavasti saatu, mutta tässä koneet Wredebyn plattalla:

Aihe: Matkakertomukset.