Skip to content

SRH:n koelennolla vika toistunut

Tiistaina lennettiin SRH:lla taas koelento mekaanikon valvonnassa. FADEC-virhe toistui, joten seuraavana toimenpiteenä koneeseen vaihdettiin uusi korkeapainepumppu. Epäilyksenä siis nyt on, että 600h jakson jälkeen tilalle vaihdettu uusi polttoainepumppu oli viallinen. Vanha-uusi pa-pumppu on nyt vaihdettu uusi-uuteen ja kone odottaa sään ja Helsinkgi-Vantaan liikenteen puolesta sopivaa hetkeä koelennolle.

Edit 8.7.2010: uusi-uusi pumppu tuotti samanlaisen vikailmoituksen. Seuraavana toimenpiteenä koneen polttoainejärjestelmän liitokset käydään läpi ja kiristetään erityisellä tarkkuudella. Perjantaina 9.7. lennetään aamupäivällä mahdollisimman monta koelentoa, jotta mahdolliset ilmakuplat saadaan ajettua polttoainejärjestelmästä ulos. Halukkaat lentäjät ilmoittautukoot sihteeri@mik.fi

Aihe: Jäsenuutiset, Kalusto.