Skip to content

CTL tilanteesta

CTL on syönyt uuden moottorin asennuksen jälkeen aivan liikaa polttoainetta ja moottorin mukana tullut uusi kaasari on ollut suurimman epäilyksen kohteena. Kaasaria säädettiin viime viikolla uusiksi valmistajalta tulleiden ohjeiden mukaisesti, mutta polttoaineenkulutusongelma ei poistunut. Lisäksi säätöjen jälkeen moottori tuntuu käyvän epätasaisesti laihennettuna. Tutkinnan alla on myös teoria siitä, että osa polttoaineesta päätyy jonnekin muualle kuin moottoriin lennon aikana – eli käytännössä jonkin putken tai polttoainekorkkien kautta taivaalle.

Kaasarin suhteen kokeilemme alkuviikosta vaihtaa koneeseen lainaksi saadun toisessa koneessa toimivan kaasuttimen. Kone pysyy näillä näkymin vain koelentokelpoisena, kunnes ongelmat saadaan korjattua. Suhtautukaa ensi viikon varauksiinne varauksella.

t. Kalusto

Aihe: Jäsenuutiset, Kalusto.