Skip to content

OH-SIM Avoimien ovien päivänä ahkeraa simulentämistä

Lauantaina 25.09.2010 klo 11-15 järjestetty OH-SIM Avoimien ovien päivä keräsi Malmin ilmailukerhon tiloihin laajan ilmailu- ja simulaattoriharrastajien joukon tutustumaan kerhon simulaattoreihin. Hurjan päivityksen läpikäynyttä OH-SIM:iä kelpasikin esitellä uuden tietokoneen ja FSX-simulaattoriversion myötä. Myös uusi Baron 58 -simulaattori sai osakseen runsaasti kiinnostusta ja tarjosi mahdollisuuden päästä kokeilemaan hieman suurempaa konetyyppiä OH-SIM lentojen lomassa.

OH-SIM:n lennontallennusjärjestelmän myötä lennettyjä lentoja pääsee tarkastelemaan virtuaalisen lentopäiväkirjan kautta. Kaiken kaikkiaan lentotunteja OH-SIM:llä kertyi 4h ja 44 min koko päivän aikana, joka on varsin hyvä saavutus!

Katso kummankin simulaattorin lentämät lennot Google Maps -palvelun kautta:

OH-SIM Avoimet ovet 24.09.2010 OH-SIM & OH-TWN

(OH-TWN:n lentämät lennot punaisella)

Aihe: Simulaattori, Tapahtumat, Uutiset.