Skip to content

Malmin ilmailukerhon jäsenmäärä yli 400

Malmin ilmailukerhon jäsenmäärä jatkaa kasvuaan. Lokakuussa kerhoon liittyi 400. jäsen, helsinkiläinen Satu Hautamäki. Satu on suorittanut frozen ATPL-lupakirjan Englannissa ja nyt Suomeen palattuaan liittyi Malmin ilmailukerhoon tavoitteenaan pitää yllä lentotaitoja ja tulla tutuksi Suomen ilmatilan kanssa. Malmin ilmailukerho soveltuukin tähän mainiosti kalustonsa ansiosta ja Malmin lentokenttä Helsinki-Vantaan kupeessa vilkkaan ilmatilansa ansiosta. Uunituoreella liikennelentäjällä on nyt edessään perämiehen pestin löytäminen joko Suomesta tai ulkomailta. Satun viime viikot ovat kuluneet simulaattorissa monimiehistökurssin kimpussa, joten hän odottaa malttamattomana paluuta oikean koneen puikkoihin.

Kuvassa Satu seisoo ylpeänä CPL-kokeen jälkeen Cabair College of Air Trainingin Diamond Twin Starin edessä Cranfieldissä, Englannissa.

Tervetuloa joukkoon!

Aihe: Uutiset.