Skip to content

MIK goes Opera

Malmin ilmailukerho järjestää tapahtuman, jollaista ennen ei ole ollut. Nyt on mahdollisuus lähteä hyvässä seurassa tutustumaan Suomen kansallisoopperaan ja seuraamaan Madama Butterfly esitystä 2.12.2010 klo 19.00.

Niille joille Suomen kansallisooppera ei ole tuttu paikka tai muuten kiinnostuneille on lisäksi mahdollista osallistua kiertokäynnille ”backstagelle”. Kiertokäynti kestää reilun tunnin ja alkaa siksi jo 17.00.

Paikat ovat permannolta ja pääsemme istumaan ryhmänä, joten yksinäistä ei pääse tulemaan.

Sitovat ilmoittautumiset alla olevasta linkistä 21.10 mennessä ! Hinta esityksellä on  56 euroa / hlö ja 4 euroa kiertokäynti. Eli tunnin lennon hinnalla saat puolison kanssa lähes 5 tuntia mielenkiintoista seurattavaa.

Tule mukaan tai yllätä puolisosi ja tulkaa mukavaan seuraan, Oopperaan !

Lisätietoja oopperasta: http://www.ooppera.fi/ohjelmisto/madama_butterfly/480

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tästä (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Ilmoittautumiset viimeistään 28.10 Mennessä !!

Aihe: Jäsenuutiset.