Skip to content

Tulostus kerhohuoneella

Kerhohuoneen tulostimen tulostusmäärät ovat lähteneet räjähdysmäiseen kasvuun. Tämän vuoksi hallitus päätti, että kerhon tulostimen käytöstä peritään paperimaksu, 50 snt/värituloste ja 20 snt/mustavalkotuloste.

Ottaesasi kopioita tai tulostaessasi esim. säätiedot lennolle, voi kopiomaksun pudottaa punaiseen kahvikassaan.

Mikäli tulostimesta on väri loppu, pitäisi uusia värijauhekasetteja löytyä kaapista uuden kerhotilan puolelta. Kun otat uuden kasetin käyttöön, niin informoithan samalla sihteeri@mik.fi, että ko. värin täydennyskasetti tulisi tilata.

Vanhojen värikasettien kierrätykseen Malmin ilmailukerho käyttää valmistajan tarjoamaa kierrätysohjelmaa. Ohjeet kasettien kierrättämiseksi löytyvät http://www.prinity.com/Green_Campaign/STAR_Finland/main.htm mutta riittää, jos käytetyn kasetin käärii uuden kasetin mukana tulleeseen pakettiin.

HUOM! Käytettyä värikasettia ei saa missään nimessä vain heittää roskikseen!

Aihe: Jäsenuutiset.