Skip to content

OH-KAT ja OH-KAS

Malmin Ilmailukerho ry. on sopinut Lemberg Aviation Oy:n kanssa että Diamond DA20-C1 OH-KAT pysyy jäsenten vuokrattavissa  ja OH-KAS DA40-180 Star G1000 tulee jäsenten vuokrattavaksi 1.12.2010 alkaen. OH-KAS tullaan liittämään kerhon koulutuskalustoon mahdollisimman pian, mikä mahdollistaa esimerkiksi yölentokelpuutuksen suorittamisen.

Kumpikin kone on käytettävissä normaalin kerhon tyyppikurssikäytännön mukaisesti, eli vapaaehtoinen mutta suositeltava teoriaosuus ja hyväksytyn lennonopettajan pakollinen kuittaus.

Molempien koneiden varausjärjestelmä siirtyy Lemberg Aviation varauskirjaan, johon tulee linkki MIK varauskirjasivulta. Löydät varauskirjan suoraan myös täältä:

http://www.lembergaviation.com/booking

OH-KAT ja OH-KAS  lentojen maksaminen muuttuu tapahtuvaksi suoraan Lemberg Aviation Oy:lle ja lisätietoja löydät www.lembergaviation.com

Varausjärjestelmän tunnukset saat laittamalla viestin web sivulta tai lähettämällä sähköpostia fly@lembergaviation.com

Uuteen koneeseen liittyen järjestämme kaksi teoriakoulutusiltaa, joissa ensimmäisessä käsitellään DA40-180 tekniikka ja toisessa Garmin G1000 avioniikka.

Koulutuspäivät, huomaa

  • 22.11 klo 18-21 tekniikka SIL-luokka (istumapaikkoja rajoitetusti)
  • 24.11 G1000 klo 17-20 Ilmailumuseon auditorio (istumapaikkoja riittää)

Paikalla on lennonopettajia, joiden kanssa voit sopia lentovaiheen toteutuksesta. Tilaisuus on maksuton kaikille. Mikäli kiinnostusta riittää, niin toinen vastaava teoriaosa voidaan pitää keväällä.

Tervetuloa tutustumaan ”lasiohjaamo” ilmailuun!

MIK & Lemberg Aviation

Aihe: Jäsenuutiset, Kalusto.