Skip to content

OH-TWN esittely- ja tyyppilentopäivä

Oletko ihmetellyt kerhohuoneelle ilmestynyttä simulaattorin runkoa? Älä ihmettele enempää, vaan tule tutustumaan kyseessä olevan Baron 58 -monimoottorisimulaattorin ominaisuuksiin lauantaina 4.12.2010 klo 11.00 – 15.00! Paikalla on kerhon simulaattoriporukkaa opastamassa niin simulaattorijärjestelmän käyttökuntoon laittamisessa kuin Baron 58 -konetyypin operoinnissakin.

Kompaktissa Baron-simulaattorissa on aivan eri meininki “tuttuun” C172-simulaattoriin verrattuna, sillä härveli kulkee miellyttävät 180 solmua matkalennossa ja lisää uutta haastetta OH-SIM:n ominaisuuksiin nähden tuovat myös sisäänvedettävä laskuteline ja edellä mainittu kaksimoottorisuus.

Harjoittelumielessä kone tarjoaa erittäin laadukkaan oppimisalustan niin monimoottorikoneena kuin nopeana modernin avioniikan matkakoneenakin. Varustelutasoon kuuluu mm. Garmin GNS530, Sandel SN3308 ja radiokorkeusmittari. Ja jos tavallinen lentotoiminta alkaa kyllästyttää, voi simulaattorilla harjoitella turvallisesti vajaamoottoritilanteita, joissa kyllä riittää tekemistä…

Tervetuloa mukaan,

Kerhon simutiimi (simulaattori@mik.fi)

Aihe: Jäsenuutiset.