Skip to content

CTL valmistuu viikolla 1

CTL RemonttiSeuraavia huoltotoimenpiteitä on tehty:  Ohjausvaijerit + kehräpyörät on putsattu, tarkastettu, rasvattu ja tarvittaessa vaihdettu uudet. Samalla kun kaikki paikat ovat auki on siivottu kaikki töhnät veks. Polkimet on tarkastettu ja voideltu. Polttoainetankkien huohotinletkut on vaihdettu (letkut olivat ihan kovettuneet) ja tehty tankkien sisäpuolinen tarkastus. Haljennut kattoikkuna on vaihdettu ja huonot eristevillat vaihdettu uusiin ja edessä tuulilasin poikki kulkevat tukiraudat maalattu. Lisäksi uusittiin peräsimestä löystyneet niitit. Rungolle on samalla tehty myös normaali 50 tunnin huolto.

Ensi viikolla maanantaina klo 8 verhoilija tuo matot ja penkit eli alkaa kasaus. Uudet muoviosat ovat myös tulleet. Uudet sivuikkunoiden kiinnityssalvat ja aurinkolipat ovat vielä matkalla malmia kohti mutta toivottavasti ehtivät myös mukaan tähän hässäkkään..

Kalusto

Aihe: Jäsenuutiset, Kalusto.