Skip to content

MIK lentovuosi 2010

2010 lennot on nyt saatu ynnättyä ja tilastot saatu toimitettua viranomaisten käyttöön. Homma olikin tänä vuonna suoraviivainen, kiitos viime vuonna käyttöön otetun elektronisen lentopäiväkirjan.

Tilastoista käy selvästi ilmi, että koneemme olivat hyvin kerholaistemme käytössä ja lensivät odotetun käyttöprofiilinsa mukaisesti. Samoin pistää silmiin koulutuksen merkittävä osuus kerhon kokonaistunneista.

COX jatkoi vahvasti oppilaiden käytössä keräten vuodessa huimat 550 lentotuntia. SRH taas vakautti paikkaansa kerhon matkalentokoneena. CTL toimi hyvänä monitoimikoneena uurastaen monialaisesti koulutus-, SAR-, harjoitus- ja matkalentokäytössä.

Kaikenkaikkiaan lentovuosi 2010 ylitti lentotuntimääriltään ennakoidut tuntimäärät komeasti.

Tässä vielä yhteenvetoa tunneista.

Aihe: Jäsenuutiset, Kalusto.