Skip to content

Teemalauantai oli menestys

Vuoden 2011 ensimmäinen teemalauntai keräsi kerhohuoneen täyteen yleisöä ihmettelemään SRH:n tekniikkaa ja suunnittelemaan kevään tyyppilentoja. Esitelmä viritti mukavaa keskustelua asiasta ja asian vierestä. Moni kerholla käynyt tutustui samalla simulaattoreihin, joilla lennettiin aktiivisesti. Yllätysnumerona nähtiin myös lyhyt esitelmä Diamond DA42 Twin Starista ja sillä lentämisestä. Esitelmän jälkeen harrastettiin hyötyliikuntaa siirtämällä COX ja CTL sisälle sulamaan.

Uusista teemalauantaiaiheista käytiin kovaa keskustelua. Tulevia teema-aiheita ovat mm. uudet lentosuunnitelman täyttöohjeet sekä Malmin menetelmät. Lisäksi ehdotettiin autopilotti, radio- ja avioniikkaluentoa.

Seuraa kerhon sivuja tulevia tapahtumia silmällä pitäen!

Aihe: Tapahtumat, Uutiset.