Skip to content

Kerhohuoneen uusi look – Vaihe 1 valmis

Kellarista löytyi mm. koulutuskäyttöön soveltuvia mittareita

Lauantaina vietetyt Kellaritalkoot vetivät kerholle paljon porukkaa, ja kellari saatiinkin ojennukseen hyvissä ajoin. Kellarin hyllyt ovat nyt järjestelty loogisemmin ja paljon turhaa tavaraa heitettiin kokonaan pois, jolloin kellarin yleisilme ja käytettävyys paranivat huomattavasti.

Samanaikaisesti myös lentosää suosi, joten kerhon kalusto pörräsi ilmassa ahkerasti päivän aikana. Yllätyksenä kerholle saapui myös iso TV-ruutu, josta katseltiin päivän aikana nostalgisia kerhon DVD-tallenteita muun kuppilatiiman ohessa.

Siivouksen jälkeen alakerrasta vapautunutta säilytystilaa hyödynnettiin siirtämällä yläkerran koulutus- ja kirjanpitomateriaalia kellariin arkistoon. Lisäksi päivän aikana suoritettiin strateginen huoltovarmuuskäynti tukkuun, jonka myötä kerhokahvion palvelutarjontaa pystytään ylläpitämään jatkossakin.

Katso lisää kuvia päivän tapahtumista kerhon kuvagalleriasta, ja tule ihmeessä mukaan kerhotoimintaan lauantaipäivisin!

Aihe: Jäsenuutiset.