Skip to content

Taas lauantaina aktiivista toimintaa kerholla

Lauantaipäivä meni aktiivisissa merkeissä kerholla eilen. Verkkolentäjät suunnittelivat plaaneja ja virittelivät simulaattoreita sekä tietysti lensivät Malmi-Pori-Turku-Helsinki reitin. Aamulla saatiin pari lentoa lennettyä myös SRH:lla ennen puolilta päiviltä alkanutta matalaa keliä.

Iltapäivällä kartoitettiin OH-SRH huoltotarvikkeita ja huoltokohteita maanantaina alkavaan 100h huoltoon. Koneeseen tulee normaalihuollon lisäksi uudet turvavyöt, sillä seuraava huolto on samalla OH-SRH:n 10v-vuosihuolto. Paljon tuli taas kuppilatiimaa ja kokemuksia vaihdettua mm. elektronisista lentosuunnitelmista, Malmin IFR menetelmistä sekä kesän lentoretkikohteista. Ensi lauantaina taas paikalle siivoamaan kellarin romuja. Saattaa olla, että kellarin kätköistä löytyy mukavia muistoesineitäkin eli kaikki paikalle.

Lopuksi vielä linkki MIK:n kuvagalleriaan, jossa on lisää kuvia lauantaipäivältä.

Nähdään Malmilla!

Aihe: Simulaattori, Tapahtumat, Uutiset.