Skip to content

Kesätankkaus COX:ssa, CTL:n parkkiruutu

Opettajien pyynnöstä COX tankataan shellin toimesta vain 2/3 tankauksella aamuisin eli ns. 3h bensoihin. Tällä menettelyllä saavutetaan vielä koneessa näin kesähelteellä jonkinlainen nousukyky opettaja ja oppilas -yhdistelmällä. Eli jos haluat täydet tankit COX-lennollesi, niin huomiothan tämän.

* * *

CTL pysäköidään kesäaikana COX:in vastapäiseen parkkiruutuun, koska talvikaudella käytössä oleva sähkötolppapaikka on isomman kaluston käytössä (mm. OH-UTI). CTL:n kesäparkkiruudun sisäreunasta asfaltti on murentunut (paljon irtokiviä), joten konetta ei saa käynnistää ruudussa, eikä myöskään rullata ruutuun moottori käyden – silloinkaan kun takana oleva ruutu on tyhjä. Kone on siis ennen lentoa työnnettävä rullaustielle käynnistystä varten ja lennon jälkeen työnnettävä ruutuun. Painot siirretään paikalleen lauantaina 11.6. Muistutetaan vielä, että kevyet pyöräpukit otetaan aina lennolle mukaan tavaratilan laatikkoon, eikä jätetä niitä ruutuun lojumaan.

Terveisin koulutus ja kalusto

Aihe: Jäsenuutiset.